ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Κιλιάν Εμπαπέ: Ελεύθερος και πανάκριβος, τόσα φέρεται να θέλει για να υπογράψει


Ο Κιλιάν Εμπαπέ το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος από την Παρί ωστόσο παραμένει άγνωστος ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα ούτε και την παραμονή του στην γαλλική πρωτεύουσα. Σε κάθε περίπτωση ο σούπερ σταρ είναι πανάκριβος.Τον Κιλιάν Εμπαπέ ήταν δύσκολο έως και αδιανόητο να τον αγοράσει κανείς από την Παρί Σεν Ζερμέν με απευθείας μεταγραφή. Τώρα, όμως, που φαινομενικά ο Γάλλος σούπερ σταρ θα είναι ελεύθερος να υπογράψει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί τα οικονομικά δεδομένα παραμένουν στο κόκκινο.

Μέχρι στιγμής ο αρχηγός των Μπλε δεν έχει δώσει στίγμα για το επόμενο βήμα του μια και αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει. Για τον Εμπαπέ βέβαια τα πράγματα είναι συγκεκριμένα καθώς λίγα είναι τα κλαμπ που μπορούν να καλύψουν τις προσωπικές του απαιτήσεις.

Η Παρί τα δίνει όλα και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που συνεργάζεται με τον 25χρονο επιθετικό. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι; Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph το οποίο αναπαράγει το Goal η πλευρά Εμπαπέ αξιώνει 75.000.000 ευρώ καθαρά ετησίως συν μπόνους υπογραφής, τεράστιο, διότι συμφωνεί με την χ ομάδα ως ελεύθερος από την Παρί.


 
 

Τα δημοσιεύματα "παίζουν" μία έτσι και μία αλλιώς το θέμα του διαχρονικού φλερτ με την Ρεάλ, ενώ πρόσφατα γράφτηκε στην Ισπανία για το φερόμενο τελεσίγραφο του Φλορεντίνο Πέρεθ στο Εμπαπέ το οποίο απαιτεί απάντηση μέχρι τις 15 Ιανουαρίου σε διαφορετικά περίπτωση η Ρεάλ θα επικεντρωθεί στον Έρλινγκ Χάλαντ.


Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ή να αποκλείσει τίποτα στην υπόθεση Εμπαπέ: Από τη μεταγραφή του στην Ρεάλ ή σε κάποια άλλη μεγάλη και πλούσια ομάδα έως και την παραμονή του στην ΠΣΖ μια και δείχνει οι σχέσεις των δύο πλευρών να έχουν εξομαλυνθεί.


contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου