ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Ο Μιχάλης Τσακνάκης συμμετείχε στο 47ο Greek Orthodox Folk Dance and Choral Festival, που διεξήχθη στην πόλη του Άναχαϊμ.

FDF 2024, Anaheim, California, February 2024

Φέτος, για πρώτη φορά, είχα την χαρά να συμμετάσχω στο 47ο Greek Orthodox Folk Dance and Choral Festival, που διεξήχθη στην πόλη του Άναχαϊμ, της κομητείας Όραντζ της Καλιφόρνια. Με την ομάδα της Εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού του Μπέλμοντ (Church of the Holy Cross) της Καλιφόρνιας και συγκεκριμένα στην κατηγορία Advanced Senior καταφέραμε και κερδίσαμε το πρώτο βραβείο, παρουσιάζοντας χορούς από το Επταχώρι της Καστοριάς αλλά και την αναβίωση του εθίμου των Μπουμπαραίων. Σε αυτό το ξεχωριστό χορευτικό ταξίδι, είχα την τύχη να συνεργαστώ με ανθρώπους ξεχωριστούς, ποτισμένους με την αγάπη για την ελληνική μουσική και χορευτική παράδοση αλλά και με νέους ομογενείς που τρέφουν ξεχωριστή αγάπη για την ελληνική τους παραδοσιακή κληρονομιά. Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τις ακούραστες και πάντα υποστηρικτικές Eve Daskalakis και Kathy McPherson Flocas, τον συνοδοιπόρο στη χορευτική καθοδήγηση της ομάδας Αχιλλέας Τσιάρας και τους υπέροχους μουσικούς@Dimitris ParaschosTeo SitarasAntonis Papadopoulos
 
 
Θωμάς ΓρηγορόπουλοςPetros Pipiliaris αλλά και την Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού του Μπέλμοντ (Church of the Holy Cross) της Καλιφόρνιας, που μου έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχω κι εγώ με τις χορευτικές μου γνώσεις σε αυτή την προσπάθεια.Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους 52 χορευτές της ομάδας που συνεργαστήκαμε όλες αυτές τις μέρες, αγάπησαν και κατάφεραν να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τους χορούς και το έθιμο του Επταχωρίου. Γύρισα πραγματικά πλούσιος σε εικόνες και συναισθήματα, αλλά και πλήρης ως εκπαιδευτικός που κατάφερα να εμπνεύσω αυτά τα παιδιά. Εις το επανιδείν!

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα

Συγχαρητηρια Μιχάλη μας κάνεις υπερήφανους.

Σ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου