ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Αρκούδα επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή της στην Κίνα - Χρειάστηκαν έξι για να τον σώσουν


Η αρκούδα που επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή ανήκει στο είδος Ursus thibetanus και ζει στην ΑσίαΣτιγμές αγωνίας έζησαν οι θεατές τσίρκου στην Κίνα όταν είδαν μια αρκούδα να επιτίθεται ξαφνικά στον θηριοδαμαστή της.
Στο βίντεο που αναρτήθηκε σε κινεζικές πλατφόρμες social media φαίνεται η αρκούδα με το όνομα Xiong Xiong να ορμάει στον θηριοδαμαστή, να τον πετάει στο πάτωμα και να τον δαγκώνει.

Δείτε το βίντεο



Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης χρειάστηκαν συνολικά έξι άτομα για να γλιτώσουν τον θηριοδαμαστή από την επίθεση της αρκούδας πριν να την οδηγήσουν πίσω στο κλουβί της.

Σχολιαστές, πάντως, εξέφρασαν την αγωνία τους για τις συνθήκες διαβίωσης της αρκούδας γράφοντας, μεταξύ άλλων, «είναι τόσο μπερδεμένη. Δεν μπορώ να φανταστώ την κακοποίηση που έχει υποστεί», «βάλτε τέλος τώρα στις παραστάσεις με ζώα, είναι τόσο λυπηρό να τις βλέπει κανείς», «δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοιες παραστάσεις».

Η αρκούδα που επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή ανήκει στο είδος Ursus thibetanus και ζει στην Ασία φτάνοντας σε βάρος πάνω από τα 120 κιλά.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου