Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Αφράτη ομελέτα στο air fryer -Η λαχταριστή και πανεύκολη συνταγή, έτοιμη σε μόλις 15 λεπτά



Η ομελέτα ήταν πάντα ένα από τα πιο εύκολα φαγητά που μπορεί κανείς να φτιάξει.

Η ομελέτα που έχουμε για σήμερα είναι πιο εύκολη από κάθε άλλη και μάλιστα δεν χρειάζονται πολλά μαγειρικά σκεύη για να την ετοιμάσετε, αρκεί μόνο ο κάδος του Air Fryer.


Πρόκειται για μια συνταγή ιδανική για τις ημέρες που δεν προλαβαίνετε να φτιάξετε ένα γεύμα. Η ομελέτα στο Air Fryer είναι η συνταγή που ψάχνετε καθώς, εκτός από εύκολη, γρήγορη και λαχταριστή είναι υγιεινή και χορταστική.


Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι μόνο 5 και σίγουρα βρίσκονται στα ράφια του ψυγείου σας ενώ μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε από τη συνταγή ό,τι υλικό θέλετε.


Μπορείτε να προσθέσετε μοτσαρέλα ή και γαλοπούλα και φυσικά μπορείτε να δώσετε έξτρα γεύση με τα αγαπημένα σας μπαχαρικά.


Δείτε παρακάτω τη συτναγή για την ομελέτα στο Air Fryer

Υλικά


5 αυγά

Ψιλοκομμένο μπρόκολο

Ψιλοκομμένες κόκκινες πιπεριές

Ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά της αρεσκείας σας

Τριμμένη φέτα


 
 

Αλάτι/ πιπέρι

Εκτέλεση


Στον κάδο του Air Fryer βάζουμε μια λαδόκολλα και εκεί μέσα σπάμε τα αυγά μας. Χωρίς να τα ανακατέψουμε προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά μας.


Έπειτα, προσθέτουμε τα φρέσκα μυρωδικά της αρεσκείας μας, πασπαλίζουμε με τη τριμμένη φέτα και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς. Μόλις η ομελέτα μας είναι έτοιμη, την βγάζουμε από τον κάδο, κόβουμε κομμάτια και σερβίρουμε στο πιάτο με μια πράσινη σαλάτα στο πλάι.


bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου