ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Σάλος με την "πανέμορφη" κόρη των διωκόμενων "Παλαιοχριστιανών" - Δείτε την αληθινή φωτογραφία της!

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία αποκλειστική φωτογραφία της... εντυπωσιακής 22χρονης κόρης του πατέρα της κοινότητας και μάλιστα γράφτηκαν και κάποια άρθρα που την… αποθέωναν!

Σάλο έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα η υπόθεση με την οικογένεια, στην Κόρινθο, οι οποίοι δηλώνουν «παλαιοχριστιανοί».

Όπως έγινε γνωστό ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών δουλεύει ως δημοτικός υπάλληλος και μάλιστα εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1. Δίπλα από το λαγούμι και τη σπηλιά, σε μία από τις καλύβες που ηλεκτροδοτείται υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο και με το διαθέσιμο internet ο 46χρονος εργάζεται για δημοτική επιχείρηση δήμου της Εύβοιας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1 ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κόρινθο, εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος στο δήμο Ερέτριας.

Εντύπωση βέβαια προκαλούν και τα όσα ισχυρίζονται για τα πιστεύω του, καθώς από τη μία η μητέρα της οικογένειας δήλωσε ότι αρνούνται την τεχνολογία και ζουν όπως οι Άμις. Είναι όλοι μεταξύ τους «αδελφοί», όπως λένε, δεν θέλουν να αποκαλούνται Έλληνες, αυτοπροσδιορίζονται ως Παλαιοχριστιανοί της Ρωμανίας…

Μυστήριο με την… όμορφη κόρη!

Η υπόθεση είναι ήδη περίεργη και είναι λογικό να έχει τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία αποκλειστική φωτογραφία της εντυπωσιακής 22χρονης κόρης του πατέρα και μάλιστα κυκλοφόρησαν και κάποια άρθρα που την… αποθέωναν!



Διαβάζουμε μεταξύ άλλων: «H Παλαιοχριστιανή Σεβαστή που ζει στην αυτόνομη κοινότητα Χριστιανών της ορεινής Κορινθίας και διώκεται από τον κρατικό μηχανισμό, ομολογουμένως εντυπωσιάζει με την φυσική ομορφιά της.

Επίσης έχει ενδιαφέρον να ακούσει κανείς τις δηλώσεις της κοπέλας αυτής που «είναι των σπηλαίων και δεν πήγε σχολείο» και θα καταλάβει πολλά για το επίπεδο του ελληνικού σχολείου και της ελληνικής κοινωνίας μας».

Τελικά, μάλλον η φωτογραφία είναι fake!


 

 

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου