ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Kατάσχεσαν αυτοκίνητο αξίας 7 εκατομμυρίων (Video)

Σε ένα ιδιαίτερα περίεργο περιστατικό, η ελβετική αστυνομία κατάσχεσε σε έναν ορεινό δρόμο μία Pagani Huayra Codalunga, ένα hypercar αξίας άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Το πανάκριβο ιταλικό αριστούργημα με την εκτεταμένη ουρά σταμάτησε για έλεγχο μαζί με μια Ferrari Testarossa με σκι δεμένα στην οροφή της. Οι αστυνομικοί, που προφανώς υποψιάστηκαν κάποιες παρατυπίες στα χαρτιά, κατάσχεσαν μετά από έλεγχο την Pagani.

Εν μέσω φημών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίστηκε ένα βίντεο που δείχνει την Pagani να απομακρύνεται με συνοδεία ενός αστυνομικού αυτοκινήτου.

 
 

Ο φωτογράφος αυτοκινήτων Freddie Atkins κατέγραψε τη σκηνή, αψηφώντας τις εντολές της αστυνομίας για απαγόρευση της φωτογράφησης.

Οι εικασίες οργίασαν στα σχόλια, αποδίδοντας την κατάσχεση σε λόγους που κυμαίνονται από την έλλειψη χειμερινών ελαστικών μέχρι την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας κατά μόλις 1 km/h.

Ορισμένοι ντόπιοι πρότειναν ως πιθανές αιτίες τους περιορισμούς θορύβου ή την απουσία πινακίδας κυκλοφορίας.

 
 



Η Pagani Huayra Codalunga, ένας φόρος τιμής στα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Le Mans της δεκαετίας του ’60, είναι τρομερά σπάνια, με μόνο πέντε μονάδες να έχουν παραχθεί.
Εφοδιάζεται με έναν κινητήρα V12 6,0 λίτρων που προέρχεται από την AMG και αποδίδει πάνω από 850 ίππους, και επιταχύνει από τα 0 στα 100 km/h σε 2,8 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 370 km/h.

Καθώς προέκυψαν ερωτήματα σχετικά με την ιδιοκτησία, οι εικασίες περιφέρονται γύρω από τον Horacio Pagani, τον ιδρυτή της εταιρείας, του οποίου το δικό του όχημα έχει εκπληκτική ομοιότητα με αυτό που κατασχέθηκε.

Ωστόσο ο Pagani παραμένει άφαντος, αφήνοντας τον πραγματικό ιδιοκτήτη του κατασχεμένου hypercar να καλύπτεται από μυστήριο.


 newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου