ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γρεβενών "Πίνδος" : 1o Σεμινάριο παραδοσιακών χορών - Γρεβενά 2024 - (αφίσα)

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γρεβενών "Πίνδος" μετά από 31 χρόνια προσφοράς στον τόπο μας μέσα από τους χορούς,

τα τραγούδια και τα έθιμα μας, αποφάσισε τη διοργάνωση του 1ου σεμιναρίου παραδοσιακών χορών. Τριακόσιοι και πλέον χορευτές και φίλοι της παράδοσης θα κατακλύσουν την πόλη μας για δύο ημέρες, μαζί με δύο μουσικά σχήματα πανελλήνιας εμβέλειας και ένα καταπληκτικό τοπικό μουσικό σχήμα, το οποίο θα αποδώσει το ηχόχρωμα της περιοχής μας.

 Το 1ο αυτό σεμινάριο θα περιλαμβάνει εισηγήσεις χορών από καταξιωμένους χοροδιδασκάλους! Σας περιμένουμε όλους για να γίνουμε μια παρέα .... Ενδεικτικά αναφέρεται παρακάτω το πρόγραμμα της διοργάνωσης. 

Σεμινάρια : 


 
 

Α. Σάββατο 25/ 05/2024 από τις 11:00πμ έως και τις 13:00μμ μας υποδέχεται και ανοίγει την ενότητα των σεμιναρίων η Ζωή Βεσυροπούλου, η οποία θα διδάξει Ρουμλούκι. Ελεύθερος χρόνος 

Β. Σάββατο 25/ 05 /2024 από τις 16:00μμ έως και τις 18:00μμ συναντάμε τον Νίκο Νούσια, ο οποίος θα παρουσιάσει. Χοροί Κληματιά -Ζίτσας και Ματσούκι βλαχοχώρι τζουμέρκων.

Γ. Σάββατο 25/ 05 /2024 από τις 18:15μμ έως τις 20:15μμ ο Απόστολος Σκρέκας, θα παρουσιάσει χορούς από το Μοναστήρι της Ανατολικής Ρωμυλίας. 

Δ. Κυριακή 26/05/2024 από τις 10:30πμ έως και τις 13:00μμ ο Μιχάλης Τσακνάκης , θα παρουσιάσει χορούς και τραγούδια της Σαμαρίνας και των βλαχοχωρίων των Γρεβενών, συνοδευόμενος από ντόπιους μουσικούς. 

Αμέσως μετά το τέλος των εισηγήσεων του σεμιναρίου θα ακολουθήσει γλέντι για όλους στην πλατεία των Γρεβενών, με την ορχήστρα του Λάμπρου Τσιοτίκα. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Ξενοδοχείου "Μηλιώνης".

 Διασκέδαση 

Σάββατο 25/05/2024 γλέντι στην αίθουσα του ξενοδοχείου "Μηλιώνης", με πλήρες μενού (φαγητό και απεριόριστο ποτό) . Με τις ορχήστρες Εβρίτικη Ζυγιά με  την Κατερίνα Δούκα και την ορχήστρα τού Νίκου Φιλιππίδη. Στο βιολί ο Κυριάκος Γκουβέντας και στο τραγούδι η Λευκοθέα Φιλιππίδη και η Καίτη Κουλλιά. Ώρα έναρξης 21:30μμ.


 
 

 Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το : 697 720 0339. 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περιορισμένες θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου