ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Όσκαρ 2024: Η «γυμνή» απονομή του Τζον Σίνα - Το μετάνιωσε αλλά ήταν ήδη αργά…!! (video)

Άναυδοι έμειναν εκατομμύρια τηλεθεατές κατά την παρουσίαση των βραβείων Όσκαρ τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο Αμερικανός παλαιστής και ηθοποιός, Τζον Σίνα, εμφανίστηκε επί σκηνής για τη βράβευση των Καλύτερων Κοστουμιών.

 
 

Μάλιστα, να σημειωθεί ότι το χρυσό αγαλματίδιο απονεμήθηκε στη Χόλι Γουάντινγκτον για τη δουλειά της στην ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.

Ο Τζον Σίνα εμφανίστηκε ολόγυμνος στη σκηνή του Dolby Theatre, καθώς φορούσε μόνο τις παντόφλες του. Τι ακριβώς συνέβη;
Πρόκειται για ένα, μάλλον κακόγουστο σκετς, με αναφορά στην ιστορική και επεισοδιακή απονομή του 1974, όταν ξαφνικά ένας γυμνός άνδρας έτρεξε στη σκηνή την ώρα που ο Ντέιβιντ Νίβεν παρουσίαζε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Ο οικοδεσπότης των φετινών Όσκαρ, Τζίμι Κίμελ, έκανε την απαραίτητη εισαγωγή: «Μπορείτε να φανταστείτε τι θα συνέβαινε σήμερα αν ένας γυμνός άνδρας έτρεχε πάνω στη σκηνή; Δεν θα ήταν τρελό;».

 
 

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο Τζον Σίνα, λίγο πριν κάνει την είσοδό του σκηνή και ενώ ήταν έτοιμος για τη μεγάλη αποκάλυψη.
Ο παλαιστής είπε με αρκετή δόση δισταγμού στον Κίμελ: «Άλλαξα γνώμη, δεν θέλω να κάνουμε το σκετς. Δεν νιώθω καλά με όλο αυτό. Είναι μια βραδιά που χαρακτηρίζεται από κομψότητα και θα ντροπιαστώ αν κάνω ένα τόσο κακόγουστο αστείο».


Ο Κίμελ προσπάθησε να τον μεταπείσει και του είπε ότι το σκετς θα ήταν αστείο. «Το ανδρικό σώμα δεν είναι αστείο!», απάντησε ο Σίνα.

Τελικά, ο Σίνα έφτασε με αργά και προσεκτικά βήματα στο κέντρο της σκηνής ολόγυμνος και κρατούσε μόνο ένα μεγάλο φάκελο που κάλυπτε τα επίμαχα σημεία.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου