ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Τέσσερις νέες υποψηφιότητες στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

ΝΔ: Κινητοποίηση και εγρήγορση ενόψει ευρωεκλογών..

Δόθηκαν χθες τέσσερα νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν στο ευρωψηφοδέλτιο της Πειραιώς. Η αντιπεριφερειάρχης

Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Θανάσης Εξαδάκτυλος, ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ Μιχάλης Αγγελόπουλος και ο αναπληρωτής καθηγητής στο Δημοκρίτειο Σωτήρης Σέρμπος θα ξεκινήσουν από τώρα την μάχη του σταυρού. 


 
 

Σε αυτό τον δρόμο κινούνται ήδη οι νυν ευρωβουλευτές Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Άννα Ασημακοπούλου, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Ελίζα Βόζενμπεργκ και Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Προεκλογικό αγώνα κάνουν ήδη ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Πύρρος Δήμας, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Ναπολέων Μαραβέγιας, ο Δημήτρης Τσιόδρας και η Εύη Χριστοφιλοπούλου. 

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και με τους 42 υποψηφίους αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τον Απρίλιο, ενώ συνεχίζονται πυρετωδώς οι διεργασίες για την αξιολόγηση υποψηφίων, με τον τελικό λόγο να έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μοναδικός αντίπαλος της ΝΔ η αποχή και η «χαλαρή» ψήφος

Σε ένα πρωτόγνωρη σκηνικό για τα μεταπολιτευτικά χρονικά, που συμπίπτει με την επέτειο των 50 ετών από την Μεταπολίτευση, ο μόνος αντίπαλος για τη ΝΔ τρεις μήνες πριν τις ευρωεκλογές είναι η «χαλαρή» ψήφος και η αποχή. Τον κίνδυνο αυτό έχει επισημάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε όλες τις συσκέψεις που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες για την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα και έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του να κινητοποιηθεί άμεσα ο κομματικός μηχανισμός. 


 
 

Η κεντροδεξιά παράταξη θέλει να εκμεταλλευθεί την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και να ενισχύσει περαιτέρω την δική της θέση, την ώρα που τα δύο κόμματα της κεντροαριστεράς ταλαιπωρούνται από εσωτερικές αντιθέσεις και η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης έχει μετατραπεί σε μάχη επιβίωσης.  

 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου