ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Σε ποια αγαπημένα σίριαλ πέφτουν τίτλοι τέλους το καλοκαίρι

Μπαίνει η άνοιξη και στα κανάλια μυρίζει ήδη αέρας εαρινής ανανέωσης! Η νέα σεζόν έρχεται με φόρα και τα κανάλια έχουν μπει ήδη σε συζητήσεις για το καινούργιο πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν στο τηλεοπτικό κοινό από το φθινόπωρο.


Συνολικά, όπως λέγεται στην τηλεοπτική αγορά, τον Ιούνιο θα πέσει η αυλαία για μια πλειάδα από αγαπημένες σειρές, πάνω από 10 παραγωγές, οι οποίες θα κλείσουν οριστικά τον κύκλο τους έπειτα από αρκετές σεζόν. Με μια πρώτη ματιά, στον Alpha, όπως φαίνεται, θα φυσήξει ολοκληρωτικά φρέσκος και δροσερός αέρας, καθώς, το κανάλι συζητάει να ρίξει αυλαία σε όλες τις σειρές και να πάει σε νέες ιστορίες, τοποθεσίες και πρωταγωνιστές, επενδύοντας και πάλι στην ποιοτική ελληνική μυθοπλασία.
Οι συντελεστές της σειράς «Ο πρώτος από εμάς»

 
 

Ετσι, ο «Σασμός», με τους Δημήτρη Λάλο, Ορφέα Αυγουστίδη, Χριστίνα Χειλά – Φαμέλλη, Μαρία Τζομπανάκη αλλά και άλλους αξιόλογους ηθοποιούς, έπειτα από τρία χρόνια στη βραδινή ζώνη, οδηγείται σε οριστικό φινάλε τον Ιούνιο, και σε αυτό ρόλο παίζουν τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης στο β’ μισό της σεζόν αλλά και ο όρος του ΕΚΟΜΕ, ο οποίος δεν δίνει επιδότηση στις σειρές εκείνες που παίζουν πάνω από δύο σεζόν στο γυαλί.

Επίλογος

Επίσης, στον Alpha θα δούμε φέτος τον επίλογο της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας», με τον Ηλία Μελέτη και την Ευγενία Ξυγκόρου στους βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η σειρά βασίζεται σε βιβλίο και οι σεναριογράφοι δεν θέλουν να την τραβήξουν από τα μαλλιά. Επίσης, αυλαία ρίχνει και ο λαμπερός «Παράδεισος των κυριών», με τον Αργύρη Πανταζάρα και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, αφού ό,τι είχε να προσφέρει σε ίντριγκα, πάθος και χλιδή μέσα σ’ ένα πολυκατάστημα το έχει δώσει – και με το παραπάνω.

Για το κεφάλαιο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ας βάλουμε μια άνω κάτω τελεία. Στο κανάλι υπάρχουν κάποια στελέχη που επεξεργάζονται το τέλος της αγαπημένης σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έπειτα από 11 σεζόν προβολής. Στη μιντιακή αγορά λέγεται, μάλιστα, ότι η παραγωγή ζήτησε από τους ηθοποιούς μειώσεις στις αμοιβές τους, που σε κάποιες περιπτώσεις έφταναν το 50%, κάτι βέβαια που απορρίφθηκε. Ενας εκ των πρωταγωνιστών, όμως, ο αγαπητός ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης, απάντησε σχετικά με τις φήμες που θέλουν το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» να μη συνεχίζεται την επόμενη σεζόν.


Ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε στην κάμερα του «Breakfast@Star»: «Πιστεύω ότι όλα πηγαίνουν καλά με τη “Μουρμούρα” και νομίζω ότι θα δούμε και 12η και 15η σεζόν. Στόχος πλέον για εμένα είναι να φτάσουμε και την 20ή σεζόν της κωμικής σειράς. Δεν νομίζω να θέλει το κανάλι να ξεκουράσει το πρότζεκτ. Εγώ θέλω σαν τρελός να συνεχιστεί. Αυτή είναι η θέλησή μας. Ολοι το θέλουμε να συνεχιστεί το σίριαλ, και ας ελπίσουμε να γίνει πράξη». Πέρα από το μεγάλο ερώτημα της «Μουρμούρας», ο Alpha θα πρέπει να αναζητήσει νέες σειρές μυθοπλασίας για την prime time του, ικανές να του φέρουν μεγάλα νούμερα θεαματικότητας.Φεντόρουφ – Λεβεντογιάννης στους «Παγιδευμένους»

Από την άλλη μεριά, ανάμεσα στα κανάλια που θα ανανεώσουν το πρόγραμμά τους με νέες σειρές είναι και ο ANT1. Το κανάλι του Αμαρουσίου, εκτός από τη σειρά εποχής «Η Μάγισσα», για την οποία γίνονται διαπραγματεύσεις για μια νέα σεζόν, με τις πληροφορίες να θέλουν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν να αρχίζουν στους επόμενους μήνες, στη Μάνη, καμία άλλη σειρά δεν θα πάρει το πράσινος φως.

 
 
Ο Τάσος Νούσιας στη «Μάγισσα»

Οπως ακούγεται στην τηλεοπτική πιάτσα, η αστυνομική σειρά «Οι Παγιδευμένοι» με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί στο τέλος αυτής της σεζόν, κι ας παίζεται στην Τουρκία ακόμα ένας κύκλος – ως γνωστόν, οι «Παγιδευμένοι» στηρίζονται πάνω σε τουρκικό σίριαλ. Αν και το κανάλι εξετάσει την ύπαρξη ενός νέου κύκλου, πολλοί από τους βασικούς πρωταγωνιστές επιθυμούν να αποχωρήσουν. Αρα, η επιτυχία της θα είναι μετέωρη.
Ο Γιάννης Στάνκογλου στο «Ναυάγιο»

Αυλαία ρίχνει, επίσης, η δραματική σειρά «Ερωτας φυγάς», με τους Πέμη Ζούνη, Σταύρο Ζαλμά, Αντώνη Καρυστινό, αν και στην Τουρκία παίζεται ακόμα ένας κύκλος. Ο ΑΝΤ1 δεν θα αγοράσει τα δικαιώματα του σεναρίου, καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης δεν τον ικανοποίησαν. Φινάλε θα πέσει και στο σίριαλ «Ο πρώτος από εμάς». Στο τηλεοπτικό στρατόπεδο του Mega, όπως φημολογείται, θα ολοκληρωθεί φέτος το «Ναυάγιο» με τον Γιάννη Στάνκογλου και την Αναστασία Παντούση, ενώ θα συνεχιστούν το «Famagusta» και η «Γη της Ελιάς» των Αντρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου .«Ο παράδεισος των Κυριών»

Στο Star θα μπει ένα τέλος στην κωμική σειρά «Στα σύνορα». Η σειρά, με πρωταγωνιστές τον Κώστα Κόκλα και την Υρώ Μανέ, έκανε δυναμικό ξεκίνημα στην prime time, σημειώνοντας εξαιρετικά νούμερα στα πρώτα επεισόδια προβολής της. Ωστόσο, η… κάμψη της στη συνέχεια ήταν μεγάλη, ιδιαίτερα με την είσοδο των προγραμμάτων των ανταγωνιστών. Το ενδιαφέρον του κοινού φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει στη «ζωή» τη σειρά «Στα σύνορα», η οποία θα ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι, σε μία σεζόν.Δημήτρης Λάλος στον «Σασμό»

Τέλος, και η ΕΡΤ θα προχωρήσει σε αλλαγή του προγράμματός της. Φέτος θα ολοκληρωθεί η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, αλλά και η κωμική σειρά με τον Θανάση Τσαλταμπάση και τον Ιβάν Σβιτάιλο «Στα Σύρματα». Φινάλε θα μπει και στη σειρά που έχει φόντο τα Μάταλα της Κρήτης, την «Παραλία», ενώ ακόμη γίνονται συζητήσεις με τους συντελεστές της σειράς «Ηλέκτρα», όπως η Εμιλυ Κολιανδρή, για το αν η παραγωγή μπορεί να αντέξει ακόμα μία σεζόν.

espressonews.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου