ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Γρεβενών: "Eίχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε τον απόφοιτο του σχολείου μας Dr Θοδωρή Θεοδωρίδη".. -(εικόνες)

Την Τετάρτη 10/04/2024, Ο Dr. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, μίλησε στους μαθητές για τις σπουδές του μετά το ΕΠΑ.Λ. και την επαγγελματική του σταδιοδρομία μέχρι σήμερα.Ο Dr Θεόδωρος Θεοδωρίδης είναι Καθηγητής Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων, και Επικεφαλής της Ομάδας Ρομποτικής, Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ Σάλφορντ. 
 
 
Έλαβε το πτυχίο BEng στη Μηχανική Αυτοματισμού από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Ενσωματωμένα Συστήματα και τη Ρομποτική, και το διδακτορικό δίπλωμα στα Ευφυή Ρομπότ Παρακολούθησης Αναγνώρισης Εγκλημάτων από το Πανεπιστήμιο του Essex της Αγγλίας. 
Εργάστηκε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής (EPSRC grand) στο Εργαστήριο Προώθησης Αεροσκαφών της NASA (Jet Propulsion Laboratory - JPL), εστιάζοντας στις
πολυτροπικές διεπαφές ανθρώπου-ρομπότ και στην πλοήγηση μέσω μηχανικής όρασης, καθώς και σε μεθόδους ελέγχου αναγνώρισης προτύπων. 
Ο ΘΘ είναι ο ιδρυτής της ερευνητικής ομάδας Ρομποτικής και Αυτόνομων Οχημάτων (RAV), διευθυντής του τμήματος Ευφυούς Κίνησης στο North England Robotics Innovation Center (NERIC) και η έρευνά του έχει χρηματοδοτηθεί από κρατικά ταμεία περιφερειακής ανάπτυξης της Αγγλίας και Ευρώπης με συνολικό
εισόδημα επιχορήγησης άνω των 1,8 εκατομμυρίων λιρών. 
Ο ΘΘ έχει εξαιρετική εμπειρία και σημαντική ερευνητική συνεισφορά διαφόρων δημοσιεύσεων και ερευνητικών αποτελεσμάτων στην Ρομποτική και την Τεχνητή Νοημοσύνη, ενώ ετοιμάζει τη δική του εταιρία κατασκευής ρομπότ υπηρεσιών OmegaBot.
Με μεγάλη υπομονή και απλότητα απάντησε στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες των μαθητών για τις επαγγελματικές τους επιλογές και πως κατάφερε να εξελίσσεται διαρκώς σε ένα απαιτητικό πεδίο γνώσης.
Σε ερώτηση μας γιατί επέλεξε το ΕΠΑ.Λ. και όχι το Γενικό Λύκειο μας απάντησε πολύ απλά ότι ήταν ο μοναδικός τύπος σχολείου που μπορούσε να ταιριάξει με τα ενδιαφέροντα και τις ανησυχίες του.Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Θοδωρή Θεοδωρίδη και ευελπιστούμε σε συνέχιση της συνεργασίας μας ώστε η εμπειρία και η τεχνογνωσία του να μπορέσει να μεταλαμπαδευτεί σε μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου