ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Θερμά συγχαρητήρια στην Θεατρική Ομάδα «Εξ αμάξης» (2ο ΓΕΛ, 1ο και 2ο Γυμνάσιο Γρεβενών)

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συγχαίρει θερμά τη Θεατρική Ομάδα «Εξ αμάξης», αποτελούμενη από σύμπραξη μαθητών τριών σχολείων (2ο ΓΕΛ, 1ο και 2ο Γυμνάσιο Γρεβενών) για την εξαιρετική παρουσίαση της τραγωδίας «Μήδεια» του Ευριπίδη, στο Εκκλησιαστήριο της αρχαίας Μεσσήνης.

 
 

Η Θεατρική Ομάδα, μετά από επίπονη προσπάθεια και συνεχή προετοιμασία καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, παρουσίασε το εμβληματικό έργο του Ευριπίδη, αποσπώντας το χειροκρότημα και εγκωμιαστικά σχόλια στο κατάμεστο αρχαίο θέατρο. Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με τις άλλες θεατρικές ομάδες που πήραν μέρος και έγιναν οι καλύτεροι πρεσβευτές της ιδιαίτερης πατρίδας τους, των Γρεβενών, προβάλλοντας το έργο που επιτελείται στις σχολικές μονάδες και στο επίπεδο του πολιτισμού.

Θερμά συγχαρητήρια και στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς: Γουσόπουλο Δημήτριο, Παπαμιχαλάκη Αικατερίνη, Τζικούλα Παναγιώτα και Βαγγγέλη Μαρία που οργάνωσαν με άρτιο τρόπο την παράσταση και μύησαν τους μαθητές στο μεγαλείο του αρχαίου θεάτρου.

Ευχόμαστε οι σπουδαίες αξίες που προβάλλει το αρχαίο θέατρο να αποτελέσουν οδηγό στη ζωή των μαθητών μας και να συνεχίσουν με ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου