ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Εκδήλωση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών: "Κινητική αδεξιότητα σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας - Αιτίες και τρόποι παρέμβασης" - (εικόνες)

Την Τετάρτη, 10/04/2024 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: "Κινητική αδεξιότητα σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας - Αιτίες και τρόποι παρέμβασης" με εισηγητή τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του σχολείου κ. Κοκκινάκη Μιχάλη. 
Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τους Συλλόγους Διδασκόντων και Γονέων στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης του άξονα Σχέσεις σχολείου -οικογένειας με θέμα: «Αναπτυξιακή δυσλειτουργία του κινητικού συντονισμού για παιδιά προσχολικής-σχολικής ηλικίας».

 
 

 
 
 Ευχαριστούμε τους παρευρισκόμενους Γονείς και Κηδεμόνες, τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τους εκπαιδευτικούς και ιδιαιτέρως τον εισηγητή Μιχάλη Κοκκινάκη για την τεκμηριωμένη επιστημονική και εύστοχη εισήγηση καθώς και την Προϊσταμένη του ΚΕΔΑΣΥ Γρεβενών κ. Κορέλλα Άννα για την εποικοδομητική παρέμβαση. 
Ο Δ/ντής
Ευαγγελόπουλος Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου