ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Η αναπάντεχη συνάντηση Παπαδάκη - Αυτιά στο Μέγαρο Μαξίμου και η θερμή αγκαλιά: "Σου οφείλω το ευ ζην" [βίντεο]



O διάλογος του Γιώργου Παπαδάκη με τον Γιώργο Αυτιά στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε χθες ο Γιώργος Παπαδάκης, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνέντευξης με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 11/4 στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" στον ΑΝΤ1.

Μετά το πέρας της συνέντευξης, και ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης συνομιλούσε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εμφανίστηκε ο Γιώργος Αυτιάς. Σημειώνεται πως ήταν προγραμματισμένη για χθες το απόγευμα η επίσημη ανακοίνωση του στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο μετατέθηκε για σήμερα.







Όπως αναφέρει το debater.gr, Γιώργος Παπαδάκης και Γιώργος Αυτιάς αντάλλαξαν μια θερμή αγκαλιά, με τον πρώτο να εύχεται καλή επιτυχία στην πολιτική, πλέον, σταδιοδρομία του δεύτερου και ακολούθησε διάλογος, παρουσία του πρωθυπουργού.

 
 

Γιώργος Αυτιάς: "Τον ευγνωμονώ [τον Γιώργο Παπαδάκη] και το δηλώνω δημόσια. Ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που με πήρε στο χέρι του στην τηλεόραση και με βοήθησε"

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Δεν είναι τυχαίο ότι σε έφερα αυτή τη χρονική στιγμή", απάντησε ο πρωθυπουργός στον Γιώργο Αυτιά.

Γιώργος Αυτιάς: "Ευχαριστώ θερμά! Σου οφείλω [απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπαδάκη] το ευ ζην κατά τους αρχαίους Έλληνες. Εάν συγκεντρωθούμε όσοι ευεργετήσατε, κύριε Παπαδάκη/ Γιώργο μου, θα πρέπει να κλείσουμε ένα στάδιο".

Γιώργος Παπαδάκης: "Μπορείς να μου δώσεις από τώρα τη διεύθυνση που θα έχεις στις Βρυξέλλες;", ρώτησε ο παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα” τον Γιώργο Αυτιά.

"Αυτά τα αποφασίζει ο Θεός, ο λαός και ο αρχηγός", απάντησε ο Γιώργος Αυτιάς, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να σημειώνει χιουμοριστικά: "Όχι τη διεύθυνση, τη διεύθυνση όχι" και με τους δύο έμπειρους δημοσιογράφους να ξεσπούν σε γέλια.
Δείτε το βίντεο του debater.gr:

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου