18'
Υλικά- 2 φρέσκα μελανούρια μεγαλούτσικα, καθαρισμένα (μπορείτε να ζητήσετε από τον ιχθυοπώλη να τα καθαρίσει)
- 2-3 κολοκύθια καθαρισμένα κομμένα σε φέτες
- 2-3 πιπεριές, κομμένες σε κομμάτια
- 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- ρίγανη
- αλάτι
- ο χυμός ενός λεμονιού
Εκτέλεση
1. Απλώνετε ένα φύλλο αντικολλητικό χαρτί στη λαμαρίνα του φούρνου.
2. Τοποθετείτε τα μελανούρια επάνω και αραδιάζετε τριγύρω τις φέτες των λαχανικών. Περιχύνετε με ελαιόλαδο, αλατίζετε και πασπαλίζετε με ρίγανη.
3. Βάζετε τη λαμαρίνα στο φούρνο και ψήνετε στους 200°C στο γκριλ για 10'-11' από τη μία πλευρά. Γυρίζετε τα ψάρια και τα λαχανικά από την άλλη, ρίχνετε λίγο ακόμη ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη και ψήνετε για άλλα 8'.
4. Σερβίρετε σε πιάτα προσθέτοντας ωμό ελαιόλαδο χτυπημένο με λεμόνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου