Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Συνταγή: Μελανούρια με ψητά λαχανικά - Όλα σε ένα ταψί

18'

2

Υλικά 
  • 2 φρέσκα μελανούρια μεγαλούτσικα, καθαρισμένα (μπορείτε να ζητήσετε από τον ιχθυοπώλη να τα καθαρίσει) 
  • 2-3 κολοκύθια καθαρισμένα κομμένα σε φέτες 
  • 2-3 πιπεριές, κομμένες σε κομμάτια 
  • 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 
  • ρίγανη 
  • αλάτι 
  • ο χυμός ενός λεμονιού
Εκτέλεση

1. Απλώνετε ένα φύλλο αντικολλητικό χαρτί στη λαμαρίνα του φούρνου.

2. Τοποθετείτε τα μελανούρια επάνω και αραδιάζετε τριγύρω τις φέτες των λαχανικών. Περιχύνετε με ελαιόλαδο, αλατίζετε και πασπαλίζετε με ρίγανη. 

3. Βάζετε τη λαμαρίνα στο φούρνο και ψήνετε στους 200°C στο γκριλ για 10'-11' από τη μία πλευρά. Γυρίζετε τα ψάρια και τα λαχανικά από την άλλη, ρίχνετε λίγο ακόμη ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη και ψήνετε για άλλα 8'.

4. Σερβίρετε σε πιάτα προσθέτοντας ωμό ελαιόλαδο χτυπημένο με λεμόνι.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου