ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Συνταγή: Μελανούρια με ψητά λαχανικά - Όλα σε ένα ταψί

18'

2

Υλικά 
  • 2 φρέσκα μελανούρια μεγαλούτσικα, καθαρισμένα (μπορείτε να ζητήσετε από τον ιχθυοπώλη να τα καθαρίσει) 
  • 2-3 κολοκύθια καθαρισμένα κομμένα σε φέτες 
  • 2-3 πιπεριές, κομμένες σε κομμάτια 
  • 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 
  • ρίγανη 
  • αλάτι 
  • ο χυμός ενός λεμονιού
Εκτέλεση

1. Απλώνετε ένα φύλλο αντικολλητικό χαρτί στη λαμαρίνα του φούρνου.

2. Τοποθετείτε τα μελανούρια επάνω και αραδιάζετε τριγύρω τις φέτες των λαχανικών. Περιχύνετε με ελαιόλαδο, αλατίζετε και πασπαλίζετε με ρίγανη. 

3. Βάζετε τη λαμαρίνα στο φούρνο και ψήνετε στους 200°C στο γκριλ για 10'-11' από τη μία πλευρά. Γυρίζετε τα ψάρια και τα λαχανικά από την άλλη, ρίχνετε λίγο ακόμη ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη και ψήνετε για άλλα 8'.

4. Σερβίρετε σε πιάτα προσθέτοντας ωμό ελαιόλαδο χτυπημένο με λεμόνι.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου