Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: 14/06/2024 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Γρεβενών για την ʺΠαγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότηʺ, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Γρεβενών.Η 14η Ιουνίου καθιερώθηκε εδώ και 20 χρόνια ως η ʺΠαγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότηʺ .

Μία παγκόσμια ημέρα αγάπης και προσφοράς. Η προσφορά αίματος αποτελεί πράξη αλληλεγγύης και αλτρουισμού που προσφέρει τη ζωή σε κάποιον συνάνθρωπό μας.

Πρέπει όλοι μας να ενθαρρύνουμε όσους συμπολίτες μας μπορούν να προσφέρουν τακτικά αίμα, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που οι ανάγκες είναι αυξημένες.

Την εκδήλωση αγκάλιασαν πλήθος κόσμου, οι οποίοι παρευρέθησαν τόσο για να δώσουν αίμα όσο για να στηρίξουν τη δράση. Παρουσία των Ιατρών, των Νοσηλευτών του Τμήματος Αιμοδοσίας, της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, της Διευθύντριας Διοικητικής Υπηρεσίας καθώς και της Διοικήτριας του Γ.Ν. Γρεβενών ο κόσμος ενημερώθηκε από σχετική ομιλία της ιατρού του Τμήματος Αιμοδοσίας κ. Ιωαννίδου Δέσποινα, για το σημαντικό έργο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.


 
 
Ευχαριστώ το Τμήμα Αιμοδοσίας για την ιδέα και την οργάνωση αυτής της εορτής, την Διευθύντρια κ. Ράκου Χριστίνα για τον πλήρη συντονισμό, μα πάνω απ’ όλα όλους τους εθελοντές αιμοδότες και τους συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών όπου με την τακτική τους παρουσία μας κατέταξαν Πανελλαδικά στην 6η θέση εθελοντικά προσφερόμενου αίματος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Νοσοκομείο μας στον κ. Μιχάλη Μαγιάννη που μας παραχώρησε τον χώρο του φουαγέ στο Πολιτιστικό Κέντρο και τον κ. Αλέξη Αλεξιάδη για τη δωρεά των γλυκών στους εθελοντές αιμοδότες.





Από τη Διοίκηση

του Γ. Ν. Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου