Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Λύτρας: Στο Τμήμα Ομονοίας η Σοφία Πολυζωγοπούλου - Πήγε να εγκαταστήσει το panic button μετά τον ξυλοδαρμό

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου αναμενόταν στο ΑΤ Ομόνοιας με το περιπολικό που από χθες βρίσκεται έξω από το σπίτι της στον Γέρακα.Στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας μετέβη σήμερα η Σοφία Πολυζωγοπούλου προκειμένου να εγκαταστήσει το panic button, μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα.


Σύμφωνα με τoν Alpha, η 37χρονη δικηγόρος είχε κλείσει ραντεβού για σήμερα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο και την ειδοποίηση των Αρχών από τον γιατρό που την εξέτασε, οι αστυνομικοί είχαν προτείνει στη σύζυγο του γνωστού ποινικολόγου να τοποθετήσει αμέσως την εφαρμογή αλλά εκείνη, λόγω της πολύ κακής κατάστασης στην οποία βρισκόταν, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το κινητό της δεν είχε μπαταρία, δεν μπορούσε να προχωρήσει τη διαδικασία.

Εξάλλου, για να γίνει η εγκατάσταση της εφαρμογής ειδοποίησης σε περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας, πρέπει το αστυνομικό τμήμα να δώσει στο θύμα συγκεκριμένους κωδικούς, να συμπληρωθεί μία αίτηση με τα προσωπικά στοιχεία του ατόμου που ζητά την εφαρμογή και στη συνέχεια γίνεται η ενεργοποίηση.

Όπως επισήμανε το ρεπορτάζ του καναλιού, η Σοφία Πολυζωγοπούλου αναμενόταν να φτάσει στο αστυνομικό τμήμα με το περιπολικό, που από χθες είναι σταθμευμένο έξω από το σπίτι της, στον Γέρακα.

 
 

Εξάλλου, ένας από τους όρους που έχουν επιβληθεί στον Απόστολο Λύτρα μετά την απολογία του είναι να φύγει από το σπίτι όπου έμενε μαζί με την σύζυγό του, να μην την πλησιάζει και να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης.

Τι είπε η Πολυζωγοπούλου στην κατάθεσή της

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια μετέβη την Κυριακή 16 Ιουνίου, στον χώρο του θύματος και έλαβε κατάθεση.

Κατά τις ίδιες πηγές, η σύζυγος του ποινικολόγου φέρεται να επιβεβαίωσε στη δικαστική λειτουργό ότι τα τραύματα που φέρει δεν οφείλονται σε πτώση της από τη σκάλα, όπως η ίδια και ο δικηγόρος ισχυρίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο, αλλά σε ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της.

Φέρεται, επίσης, να είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που δέχθηκε βία από τον συνάδελφο και σύζυγό της και πως ποτέ στο παρελθόν δεν έχει υπάρξει κάτι μεταξύ τους. Η κατάθεσή της, όπως και η κατάθεση της πρώην συζύγου του δικηγόρου, η οποία είχε προβεί στο παρελθόν σε καταγγελία, πλην όμως στο ακροατήριο είχε ανακαλέσει, φαίνεται να έπαιξαν ρόλο στην απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα που άφησαν ελεύθερο τον ποινικολόγο μετά την απολογία του.

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου