VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Ρώμη 2024: Επικός Μίλτος Τεντόγλου – Πήγε τελικό με μόλις ένα άλμα.. Δείτε τις δηλώσεις που έκανε - (video)

 Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε το πρώτο μέρος της δουλειάς του όπως όφειλε και με άλμα στα 8,14 μ. προκρίθηκε στον αυριανό τελικό του μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης εκτέλεσε ακριβώς αυτό, που είχε συνεννοηθεί με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι – ο οποίος στο τέλος χαμογελαστός του έδωσε τα εύσημα – και έκανε ένα έγκυρο και καλό άλμα, που έδειξε την αγωνιστική του κατάσταση.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ολυμπιονίκης προκρίθηκε με την τρίτη επίδοση του προκριματικού, αφού ο Ελβετός Σίμον Εχάμερ έκανε τον καλύτερο αγώνα της ζωής του και πέτυχε 8,41 μ. και ο Ιταλός Ματία Φουρλάνι αγωνιζόμενος στο β΄ γκρουπ “προσγειώθηκε” στα 8,17 μέτρα.




 
 

Το άλμα του Εχάμερ αποτελεί την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο και του δημιουργεί προοπτικές διάκρισης στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο Έλληνας άλτης ταξίδεψε στη Ρώμη με 8,36 μ. και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να φτάσει σε μια ακόμη σπουδαία διάκριση.

Τον προκριματικό του μήκους παρακολούθησε και η σπουδαία Στέφκα Κονσταντίνοβα, που με το τέλος του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στον Γιώργο Πομάσκι.

Σε ερώτηση της ΕΡΤ για τον Ελβετό Εχάμερ, ο οποίος έκανε την κορυφαία επίδοση των προκριματικών με άλμα στα 8.41 μ., ο Τεντόγλου είπε: «Στους προκριματικούς δεν κερδίζει αυτός που κάνει πιο μεγάλη επίδοση στα προκριματικά, αλλά αυτός που είναι κοντά στο όριο».

Όταν ερωτήθηκε για το χαμόγελό του μετά το πρώτο άλμα σχολίασε: «Γιατί ξεκινάω τη φόρα μου και νιώθω ότι πάω πολύ γρήγορα, οπότε κόβω λίγο, πατάω, βγαίνω και κατέβασα και τα πόδια στην προσγείωση. Ήταν πολύ εύκολο για μένα. Το υποβάθμισα κάπως...».

Για την υπερυψωμένη εξέδρα αποφάνθηκε: «Είναι πολύ καλή και θα γίνουν μεγάλες επιδόσεις, δεν μου αρέσει όμως. Νιώθω ότι είναι κάτι άλλο, δεν είναι μήκος, νιώθω ότι είναι street μήκος»

Τέλος, για το ανάμεσα σε ποιους θα κριθεί ο νικητής, ο Τεντόγλου κατέληξε: «Θα είναι με τον Ελβετό και τον Ιταλό».


Δείτε το άλμα εδώ


 
 
Οι δηλώσεις του Μίλτου μας  εδώ 


Segas.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου