Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Θάνατος 20χρονου ναυαγοσώστη: Η άγρια συμπλοκή, η αγοραπωλησία ναρκωτικών και η ξαφνική ανακοπή

Οι αστυνομικοί έχουν πληροφορίες, ότι οι δύο 24χρονοι συλληφθέντες προμήθευαν με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης τον 20χρονο, προκειμένου εκείνος να τις διακινεί για λογαριασμό τους.
Οικονομικές διαφορές που σχετίζονται με παράνομες αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών, είναι οι αναφορές που έχουν στην κατοχή τους τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, για τα αίτια της άγριας συμπλοκής στις Καλύβες Αποκορώνου, η οποία φαίνεται να προκάλεσε τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη από την Αλβανία.


Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, έχουν πληροφορίες, ότι οι δύο 24χρονοι συλληφθέντες προμήθευαν με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης τον 20χρονο, προκειμένου εκείνος να τις διακινεί για λογαριασμό τους, σε πελάτες του ξενοδοχείου, που εργάζονταν όλοι.


Σε αυτό το πλαίσιο των παράνομων αγοραπωλησιών, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, φαίνεται να προκλήθηκε η άγρια συμπλοκή ανάμεσά τους, είτε γιατί οι συλληφθέντες "έριξαν" οικονομικά τον 20χρονο, είτε ο ίδιος δεν είχε αποδώσει σε εκείνους τα χρήματα της προμήθειας και πώλησης ναρκωτικών ουσιών.



Οι δύο 24χρονοι, ανέφεραν ότι το θύμα επιτέθηκε εναντίον τους μετά από μία έντονη λεκτική αντιπαράθεση που είχαν, και απέδωσαν την επίθεση του 20χρονου, στην εσφαλμένη εκτίμησή του πως εκείνοι ήταν υπεύθυνοι για την κλοπή καπνικών προϊόντων από το δωμάτιό του, ενώ είχαν επίσης και μία διένεξη που αφορούσε τη διεκδίκηση κάποιων κοριτσιών. Οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί, δεν φαίνεται προς το παρόν να είναι πιστευτοί από τους αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση, καθώς οι ενδείξεις και τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους, δίνουν διαφορετικές εκδοχές για την αιτία της συμπλοκής που κατέληξε στον θάνατο του ναυαγοσώστη.

Η άγρια συμπλοκή καταγράφεται στις 19:00 το απόγευμα της περασμένης Τρίτης σε παραλιακή περιοχή του χωριού Καλύβες Αποκορώνου. Μάρτυρες αναφέρουν πως υπήρξε ξυλοδαρμός και καταδίωξη του 20χρονου, ο οποίος φθάνοντας σε κεντρικό σημείο του χωριού κατέρρευσε. Στο σημείο έσπευσαν κάτοικοι για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 20χρονο, κάποιοι του έκαναν ΚΑΡΠΑ, όπως αποτυπώνεται σε κάμερα ασφαλείας καταστήματος, που δείχνει κάτοικο να μεταφέρει υποβασταζόμενο τον νεαρό, ο οποίος κάποια στιγμή καταρρέει. Έχει χάσει τις αισθήσεις του ενώ και οι διασώστες που έφθασαν διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς.

 
 

Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου και κατέληξε.

Οι αστυνομικοί, στο σημείο της συμπλοκής, εντόπισαν βιντεοληπτικό υλικό, όπου αποτύπωνε την συμπλοκή του 20χρονου με τους δύο 24χρονους, και την παρουσία τριών ακόμη ατόμων από τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και τη Γεωργία. Όταν έληξε η συμπλοκή, οι πέντε νεαροί ήταν ακόμη στον χώρο, όταν ο 20χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Οι αστυνομικοί προέβησαν στην προσαγωγή τους, συνέλαβαν τους δύο 24χρονους, ενώ οι τρεις αλλοδαποί αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν διαπιστώθηκε συμμετοχή τους στη συμπλοκή που κατέληξε θανατηφόρα.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και αναμένεται να απολογηθούν την Παρασκευή. Οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι τους επιτέθηκε πρώτος ο 20χρονος ναυαγοσώστης.

Ο συνήγορος υπεράσπισής τους Γιάννης Ντερμανάκης δήλωσε: "Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο θανών δεν φέρνει κανένα τραύμα που να αποδίδεται στους κατηγορουμένους. Αναμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση και την λήψη αποδεικτικού υλικού όπως είναι οι μαρτυρίες και βίντεο. Η όλη εικόνα είναι ότι ο θανών επιτέθηκε βιαιότατα στους κατηγορούμενους με χτυπήματα πολύ επικίνδυνα. Θεωρώ ότι ένα από τα χτυπήματα του ίδιου του 20χρονου, μια κουτουλιά, σε έναν από τους δυο κατηγορούμενους ίσως είναι αιτία του αυτοτραυματισμού του και εν συνεχεία του θανάτου". "Κάποια μεταξύ τους αρχική κουβέντα ή φιλονικία κλιμακώθηκε. Δεν ανέφεραν συγκεκριμένα ποια ήταν η αιτία" πρόσθεσε ο κ. Ντερμανάκης.

Οι αστυνομικοί αναμένουν την νεκροτομή από τον ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου και αν αυτά είναι συνέπεια της συμπλοκής, προκειμένου να αποφασισθούν οι οριστικές κατηγορίες.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου