VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Ρόδος: Πώς η αστυνομία συνέλαβε τον Νορβηγό που αναζητούσε κορίτσια με... σορτσάκι και μπικίνι για συντροφιά - Αφέθηκε ελεύθερος με όρους..



Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Ρόδο μέρα την σύλληψη 53χρονου Νορβηγού ο οποίος είχε αναρτήσει στον πίνακα ανακοινώσεων έξω από την είσοδο γυμνασίου αγγελία με την οποία αναζητούσε… μαθήτριες για συντροφιά.

Η αγγελία η οποία ήταν γραμμένη στα αγγλικά ανέφερε: «Αναζητώ αδύνατη και κοντή μαθήτρια για να μου κάνει συντροφιά σε περιπάτους για 2 ώρες. Παρακαλώ να φοράς κοντό σορτσάκι και από πάνω ένα μπικίνι. Μα μην καπνίζεις. 15 ευρώ. Παρακαλώ συνάντησε με έξω από την ταβέρνα… (όνομα ταβέρνας). Πέμπτη 13:00»

 
 

Μόλις οι γονείς αντίκρισαν την αγγελία στην οποία είχε και την φωτογραφία του ειδοποίησαν τις Αρχές και οι αστυνομικοί έπιασαν αμέσως δουλειά.

Με πολιτικά πήγαν έξω από την ταβέρνα που ο 53χρονος ανέφερε στην αγγελία πως στις 13:00 θα περίμενε μαθήτριες για ραντεβού και αφού τον ταυτοποίησαν πως είναι ο ίδιος με τη φωτογραφία του φόρεσαν χειροπέδες.

Ακολούθως, διενεργήθηκε κατ’ οίκον έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του, κατά την οποία δε βρέθηκε κάτι μεμπτό.

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 53χρονος Νορβηγός που κατηγορείται ότι αναζητούσε νεαρά κορίτσια με αγγελία που είχε βάλει έξω από Γυμνάσιο της Ρόδου.


Ο κατηγορούμενος θα δικαστεί την προσεχή Δευτέρα στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου

Ο αλλοδαπός κατηγορείται για προσέλκυση ανηλίκων με σκοπό τις γενετήσιες πράξεις και συνελήφθη χθες στη 1:00 το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στο κατάστημα εστίασης όπου είχε ορίσει στην αγγελία του ως χώρο συνάντησης με τις ανήλικες.

Μετά τη σύλληψη του ο 53χρονος Νορβηγός προσήχθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και εν συνεχεία παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο, για να δικαστεί. 

Η δίκη του αναβλήθηκε για τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και ο Νορβηγός αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης προσέγγισης σχολικών συγκροτημάτων σε απόσταση μικρότερη από 50 μέτρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν με αγγελία που ανήρτησε σε πίνακα ανακοινώσεων Γυμνασίου της πόλης ο 53χρονος η οποία έγραφε:

"Αναζητώ αδύνατη, κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. -Να φορά μπικίνι και σορτσάκι -Μη καπνίστρια. 15 ευρώ.

Συνάντησέ με μπροστά από την Ταβέρνα" …


skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου