VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Νέα Φιλαδέλφεια: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν της ΑΕΚ και αστυνομικών σε αγώνα χάντμπολ

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και αστυνομικών σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης. Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα χαντμπολ μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού όταν οπαδοί προσπάθησαν να εισέλθουν μαζικά εντός του γηπέδου χωρίς να διαθέτουν εισιτήριο.


Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, περίπου 300 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο, παρότι ήταν γεμάτο. Ακολούθησαν επιθέσεις με πέτρες, μάρμαρα και μπουκάλια κατά των αστυνομικών που είχαν κάνει φραγμό στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου. Παράλληλα, άτομα που βρίσκονταν εντός του γηπέδου και παρακολουθούσαν τον αγώνα έσπασαν τα τζάμια και άρχισαν να εκτοξεύουν προς τα έξω διάφορα αντικείμενα όπως καρέκλες και ξύλα κατά των διμοιριών.
 
 



Μάλιστα χούλιγκαν ανέβηκαν ακόμη και στην ταράτσα του γηπέδου και ξεκίνησαν να εκτοξεύουν μάρμαρα και μπουκάλια κατά των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, απομακρύνοντας τους οπαδούς προς τη συμβολή των οδών Ν. Τρυπιά και Αίνου, ωστόσο οι οπαδοί της ΑΕΚ, συνέχισαν τις επιθέσεις με αμείωτη ένταση, δημιουργώντας οδοφράγματα από κάδους απορριμμάτων και βάζοντας φωτιές.

Τελικά τα επεισόδια ολοκληρώθηκαν στις 20:50 το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της έντασης, προκλήθηκαν φθορές σε μια ασπίδα, ένα κράνος αστυνομικού, μια αντιασφυξιογόνα μάσκα ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου