VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Τώρα το Tesla Cybertruck ως περιπολικό της αστυνομίας (εικόνες)



Το Tesla Cybertruck Next-Gen Patrol είναι το νέο περιπολικό για χρήση από την αστυνομία και είναι εξοπλισμένο για κάθε είδους επέμβαση.Το πιο πρόσφατο περιπολικό της Tesla για την αστυνομία είναι ένα Tesla Cybertruck, η πλήρης ονομασία του οποίου είναι Cybertruck Next-Gen Patrol.


Και είναι περίπου αυτό που λέει, δηλαδή ένα περιπολικό νέας γενιάς, πλήρως ηλεκτρικό και απολύτως τρομακτικό αν σου παίξει τα φώτα στον καθρέφτη και ανοίξει την σειρήνα του.



Το Tesla Cybertruck ως περιπολικό είναι μια πρόταση της UP.FIT και έχει μετατραπεί με βάση την αστυνομία των ΗΠΑ, αλλά μπορεί να επέμβει για το καλό, όπου υπάρχουν κακοί, αρκεί να υπάρχει και το Cybertruck ως αυτοκίνητο.




 
 

Δεν είναι λιγότερο ικανό από τα κανονικά αστυνομικά αυτοκίνητα – στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιο ικανό – έτσι οι εγκληματίες θα πρέπει να είναι κάπως πιο προσεκτικοί όταν το βλέπουν να κινείται γύρω τους.


Το περιπολικό Cybertruck διαθέτει τυπικό εξοπλισμό για την αστυνομία, όπως προειδοποιητικά φώτα, σειρήνες και σύστημα προειδοποίησης και επικοινωνίας με εξωτερικά ηχεία και μικρόφωνο στην καμπίνα. Έχει επίσης αναβαθμισμένα συστήματα ασυρμάτου και υπολογιστών.


Ενώ οι εικόνες εδώ δείχνουν ένα βασικό αστυνομικό όχημα, η UP.FIT λέει ότι μπορεί να τροποποιηθεί για άλλους σκοπούς, όπως τακτικές, στρατιωτικές ή επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης. Χαρακτηριστικά όπως χωρίσματα κρατουμένων, αποθήκευση όπλων και ειδικών εργαλείων και χώροι για αστυνομικούς σκύλους K9 μπορούν να προστεθούν στο Tesla Cybertruck.


Άλλες αναβαθμίσεις όχι αστυνομικές, αλλά που μπορούν να αποτελέσουν επιλογή και για τα πολιτικά Cybertruck είναι τα προστατευτικά τροχών και ελαστικών, αναβαθμισμένο σύστημα φρένων, αναβαθμίσεις για εκτός δρόμου οδήγηση και συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο μέσω Starlink.


"Είμαστε ενθουσιασμένοι με την άμεση ανατροφοδότηση από τα αστυνομικά τμήματα που συμμετείχαν στην ανάπτυξη του Cybertruck και ανυπομονούμε να τα αναπτύξουμε ολοκληρωμένα.Τοποθετήστε οχήματα σε υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε ολόκληρο το έθνος φέτος", δήλωσε ο Ben Schaffer, Διευθύνων Σύμβουλος της Unplugged Performance.


Η UP.FIT δεν παρείχε πληροφορίες για το ποια έκδοση του Cybertruck χρησιμοποιήθηκε για αυτό το περιπολικό. Λαμβάνοντας όμως υπόψη ότι το top-spec tri-motor Cyberbeast μπορεί να επιταχύνει στο 0-100 km/h σε 2,6 δευτερόλεπτα, αν θέλεις να φέρεις έναν εγκληματία σε δύσκολη θέση, αυτό θα χρησιμοποιούσες.

Οι παραγγελίες του περιπολικού Tesla Cybertruck έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν στο τέλος του 2024.


topgeargreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου