VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Αυλίδα: Τρένο με 130 επιβάτες συγκρούστηκε με φορτηγό - Τρεις οι ελαφρά τραυματίες, δύο παιδιά ανάμεσά τους [Εικόνες - Βίντεο]

Αμαξοστοιχία γεμάτη επιβάτες, που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν περίπου 130 επιβαίνοντες στο τρένο.Με αμαξοστοιχία γεμάτη επιβάτες, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα - Αθήνα συγκρούστηκε φορτηγό αργά το μεσημέρι της Τρίτης με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν περίπου 130 επιβαίνοντες στο τρένο.


Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Hellenic Train, από το συμβάν δεν προκλήθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Ωστόσο, τρεις ελαφρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.








Μεταξύ των τραυματιών είναι ένας ενήλικας και δύο ανήλικα αγόρια -ηλικίας 59, 16 και 12 ετών.


Παράλληλα δρομολογούνται λεωφορεία από την εταιρία για την απομάκρυνση των επιβατών.
συγκρουση χαλκιδα


Ολα συνέβησαν όταν το φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο, πλησίον της Αυλίδας, και έπεσε στις γραμμές του τρένου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα - Αθήνα).


Οπως γράφει το evima.gr το φορτηγό όχημα είχε σκασμένο λάστιχο.

Στο σημείο έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων στον κεντρικό δρόμο με τα αυτοκίνητα να πηγαίνουν με πολύ χαμηλές ταχύτητες.
Ένας εκ των επιβατών, μιλώντας στο eviaonline.gr, μετέφερε ότι, "εκτροχιάστηκε το φορητό - που όπως άκουσε είχε σκασμένο λάστιχο – και πάλι καλά ο οδηγός του τρένου πρόλαβε να φρενάρει. Ο οδηγός να είναι καλά… κανένας από τρένο δεν τραυματίστηκε".

συγκρουση χαλκιδα
συγκρουση χαλκιδα
συγκρουση χαλκιδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου