VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Καναδάς έκανε "δώρο" στην Ελλάδα - Έτσι προκρίνεται η Εθνική στους "8"

Ο Καναδάς κέρδισε με 83-73 την Αυστραλία και αναπτέρωσε τις ελπίδες της "γαλανόλευκης"- 'Ολα τα σενάριαΟ Καναδάς πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στον 1ο όμιλο του, στο "Pierre Mauroy" της Λιλ κάνοντας... "δώρο" ελπίδας στην εθνική Ελλάδας, που μπορεί να προκριθεί στους "8" των Ολυμπιακών Αγώνων, παρά το 0/2 που έχει. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να νικήσει τα "καγκουρό" την Παρασκευή (2/7, 14:30).


O Αρ Τζέι Μπάρετ των Τορόντο Ράπτορς σημείωσε 24 πόντους, με 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα στη νίκη των Καναδών, με 93-83, επί της Αυστραλίας που υπέστη την πρώτη ήττα της. Από 16 πόντους πρόσθεσαν για τον Καναδά, οι Ντίλον Μπρουκς και Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ.

Με επιμέρους σκορ 21-13 στην 4η περίοδο, ο Καναδάς έγινε η μόνη ομάδα του 1ου ομίλου με δύο νίκες. Σε ένα παιχνίδι που το προβάδισμα άλλαξε χέρια 13 φορές, τα λάθη και τα κλεψίματα ήταν οι δύο τομείς της στατιστικής που έκριναν τον νικητή. Ο Καναδάς είχε 11 λάθη έναντι 18 της Αυστραλίας και 11 κλεψίματα έναντι μόλις τεσσάρων των "καγκουρό".

Από την Αυστραλία, ξεχώρισε ο 21χρονος ΝΒΑερ Τζος Γκίντεϊ των Σικάγο Μπουλς με 19 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Νταμπλ νταμπλ σημείωσε ο Τζοκ Λάντεϊλ με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ 15 πόντους έβαλε ο Ντάντε Έξουμ.


 
 
Τα σενάρια πρόκρισης της Ελλάδας

Η Ελλάδα θέλει μόνο νίκη απέναντι στους Αυστραλούς για να ελπίζει. Όλα τα σενάρια πρόκρισης:

Νίκη Ελλάδας, Νίκη Ισπανίας: Οι Ισπανοί παίρνουν την 1η θέση και η Ελλάδα πάει στην 3η θέση και ελπίζει να είναι η μία από τις δύο καλύτερες τρίτες ομάδες του τουρνουά.

Η βαθμολογία θα είναι η εξής: Ισπανία 2-1, Καναδάς 2-1, Ελλάδα 1-2, Αυστραλία 1-2.

Νίκης Ελλάδας, Νίκη Καναδά: Ο Καναδάς θα πάρει την 1η θέση και οι άλλες τρεις ομάδες θα έχουν ισοβαθμία στο 1-2.
Η βαθμολογία θα είναι η εξής: Καναδάς 3-0, Ισπανία 1-2, Αυστραλία 1-2, Ελλάδα 1-2.

Τότε θα μετρήσουν οι διαφορές στα αποτελέσματα των τριών ομάδων που εμπλέκονται στην ισοβαθμία. Σε αυτό το σενάριο θα έχουμε τα εξής:

Με νίκη της Ελλάδας 1-2 πόντους θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία με Αυστραλία και Ισπανία, με την Ελλάδα να μένει στην 4η θέση. Ο λόγος είναι ότι θα έχει -5 στην διαφορά πόντων, όπως και η Ισπανία, ενώ η Αυστραλία θα βρίσκεται στο +10.

Με νίκη της Ελλάδας 3-9 πόντους η Ελλάδα θα κατακτήσει την τρίτη θέση στην τριπλή ισοβαθμία με Αυστραλία και Ισπανία και θα περιμένει να δει αν θα είναι μία από τις δύο καλύτερες τρίτες.

Με νίκη της Ελλάδας με +10 πόντους η Ελλάδα βρεθεί σε τριπλή ισοβαθμία με Αυστραλία και Ισπανία και θα κατακτήσει την 2η θέση.

Ο αγώνας Αυστραλία - Ελλάδα θα ξεκινήσει στις 14:30 της Παρασκευής (2/8), ενώ το ματς του Καναδά με την Ισπανία θα ξεκινήσει στις 18:15.

Το πρόγραμμα
Αυστραλία - Ελλάδα (2/8, 14:30)
Καναδάς - Ισπανία (2/8, 18:15)

Η βαθμολογία στον όμιλο
Καναδάς 2-0
Ισπανία 1-1
Αυστραλία 1-1
Ελλάδα 0-2 (-14)

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου