VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Απίστευτο: Beach bar στη Χαλκιδική επιβάλλει dress code στους πελάτες - "Λινό πουκάμισο, ωραίο φορεματάκι, όχι σαγιονάρα"



Οι αδιανόητοι ενδυματολογικοί κανόνες που θέτει το beach bar της Χαλκιδικής στους λουόμενους.Παρότι μοιάζει με φάρσα, δεν φαίνεται να είναι. Beach bar στη Χαλκιδική επιβάλλει dress code στους πελάτες του, τους οποίους μάλιστα απειλεί και με απαγόρευση εισόδου σε περίπτωση που η εμφάνισή τους δεν είναι η ενδεδειγμένη.


Την απίστευτη είδηση μετέδωσε η εκπομπή "Action Τώρα" και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη επιχείρηση θέτει στους λουόμενος ενδυματολογικούς κανόνες, από τις πέντε το απόγευμα και μετά. Έτσι, όποιος κάνει κράτηση, ενημερώνεται ότι θα πρέπει να είναι ντυμένος casual chic.


 
 

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής Ντόρα Κουτροκόη έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις απαιτήσεις του beach bar. Όπως είπε, η επιχείρηση "θέλει λινό πουκάμισο, θέλει ελαφρύ, ωραίο φορεματάκι. Δεν θέλει σαγιονάρα. Επιτρέπεται μόνο το κλειστό παπούτσι ή αν αποφασίσετε να βάλετε σανδαλάκια θα πρέπει να είναι tres chic. Λινά φορεματάκια και οι κυρίες, ανάλαφρα, λουλουδάτα. Βερμούδες πολύ στιλάτες για τους άνδρες και μόνο έτσι μπορείτε να μπείτε. Και κράτηση να έχετε κάνει, αν δεν πάτε ντυμένοι casual chic, σου λέει ότι απαγορεύεται η είσοδος".

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου