VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Στο νοσοκομείο ανήλικη μετά την κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη ο υπεύθυνος του μπαρ



Περιπέτεια για ανήλικη στη Λαμία. Μεταφέρθηκε σε κατάσταση οξείας μέθης σε νοσοκομείο
και μετά στο Παίδων στην Αθήνα.Άσχημο τέλος είχε η πρώτη βραδινή έξοδος 15χρονης στη Λαμία, με φίλες της. Η ανήλικη η οποία διασκέδαζε σε μπαρ, κατανάλωσε αλκοόλ και κάποια στιγμή κατέρρευσε.


Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο της πόλης και από εκεί στο Παίδων της Αθήνας.
 
 



Ο υπεύθυνος της επιχείρησης που σέρβιρε ποτά στην παρέα των ανήλικων κοριτσιών έχει ήδη συλληφθεί, ενώ οι γονείς της μικρής ενημερώθηκαν αργότερα από τους γιατρούς του νοσοκομείου και πλέον βρίσκονται δίπλα στην κόρη τους.


Όλα έγιναν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή σε μπαράκι στη Λαμία. Το 15χρονο κορίτσι είχε βγει για πρώτη φορά με τέσσερις ακόμη φίλες της και φέρεται να είχε πιει ένα ποτό και στο δεύτερο να λιποθύμησε. Πέφτοντας μάλιστα χτύπησε άσχημα και στο πρόσωπο.

Η ανήλικη παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου πέρασε μια δύσκολη νύχτα. Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού αποφασίστηκε να μη μείνει στη Λαμία και τελικά το μεσημέρι της Κυριακής διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού" στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται.

Για το περιστατικό συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για την κατάσταση μέθης της μικρής και την πτώση της, καθώς εκλήθη να εξετάσει την 15χρονη και ο Ιατροδικαστής Λαμίας.

Οι εξετάσεις βέβαια θα συνεχιστούν στο Νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχουν τι θα δείξουν οι τοξικολογικές τα αποτελέσματα των οποίων, θα καθυστερήσουν αρκετές ημέρες.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο lamiareport.gr, πως το συγκεκριμένο περιστατικό δε χαρακτηρίζεται ως μεμονωμένο, καθώς πολλάκις έχουν καταγραφεί ανάλογα συμβάντα σε διάφορα νυχτερινά καταστήματα που σερβίρουν οινοπνευματώδη σε ανήλικα άτομα.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου