VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Η Ακρίτα τρολάρει τον Παπαντωνίου για τα λεφτά από τη θεία στη Νιγηρία: "Τι περιουσίες χάσαμε τόσα χρόνια..."



Η ειρωνική ανάρτηση της 'Ελενας Ακρίτα μετά τα δημοσιεύματα για την υπόθεση Παπαντωνίου και τη θεία από τη... Νιγηρία.Με μία ανάρτηση στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα τρολάρει τον Γιάννο Παπαντωνίου, ο οποίος κατηγορείται για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από την αναβάθμιση έξι φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού όταν ήταν υπουργός Άμυνας.


Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο πρώην υπουργός υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου ότι τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που βρέθηκαν στους λογαριασμούς του, προέρχονταν από μία θεία του από τη Νιγηρία και από την πρώην σύζυγό του.

Στη... θεία εστίασε την προσοχή της και η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας σκωπτικά την υπόθεση Παπαντωνίου.

"Ενοχή για ξέπλυμα μαύρου χρήματος προτείνει ο εισαγγελέας για τον Γιάννο Παπαντωνίου. Όταν ο π. υπουργός ρωτήθηκε πού βρήκε τόσα λεφτά, απάντησε ότι τού τα έστελνε μια θεία του από τη Νιγηρία. Αλήθεια τώρα αυτό, υπάρχει στη δικογραφία. Όσο σκέφτομαι τί περιουσίες χάσαμε τόσα χρόνια που φτύναμε τους νιγηριανούς πρίγκηπες τρέλα μου ‘ρχεται τρέλα. Μόνο η γάτα ο Γιάννος απαντούσε στα μειλ" έγραψε χαρακτηριστικά.

 
 



Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο, εκτός από τον Γιάννο Παπαντωνίου κάθεται η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου και το φιλικό τους πρόσωπο, Ανδρέας Μπάρδης.

Η δίκη διεξάγεται εδώ και μήνες, με τον Εισαγγελέα να προτείνει χθες την ενοχή του πρώην υπουργού για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από δωροδοκίες. Ο εισαγγελέας Αλέξανδρος Σπηλιώτης εξέφρασε την ακλόνητη πεποίθησή του πως το ποσό των περίπου 2,5 εκατ. ευρώ που είχε εντοπιστεί σε λογαριασμούς στο εξωτερικό του κ. Παπαντωνίου, αποτελεί προϊόν δωροδοκίας του πρώην υπουργού για την επιλογή συγκεκριμένης εταιρίας σε πρόγραμμα εκσυγχρονισμού έξι φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού, το 2003.

Όπως ανέφερε ο εισαγγελικός λειτουργός, η επίμαχη σύμβαση "έχει όλα τα στοιχεία της απιστίας και ζημίωσε το Δημόσιο κατά 381 εκατ. ευρώ. Γι' αυτό έγινε η δωροδοκία. Τίποτα δεν γίνεται τσάμπα".

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου