VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Με άμυνα-γρανίτη η Ελληνική Εθνική Ομάδα μπάσκετ … πέταξε για Παρίσι

Allez les… μπλε! 

 Αποστολή εξετελέσθη! Η Εθνική Ομάδα μπάσκετ πέτυχε τον βασικό της στόχο για

το φετινό καλοκαίρι και επιστρέφει στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη.

Ο αγώνας

Ο ρυθμός της δεύτερης περιόδου ήταν αισθητά χαμηλότερος, όμως ο Γιάννης ξεκίνησε με πέντε προσωπικούς πόντους για το νέο +3 (27-24, 12′). Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ, με τους παίκτες του Σέζαρ να διατηρούνται κοντά πρωτίστως χάρη στις πολλές βολές που εκτελούσαν (29-29, 14′). Αυτό άλλαξε όταν οι Παπαγιάννης και Τολιόπουλος πέτυχαν δύο συνεχόμενα τρίποντα για το 35-29 (15′). Οι Κροάτες πήραν ανάσα από ένα “τετράποντο” του Ντρέζνιακ, όμως ο Παπαγιάννης… πετούσε φωτιές έξω από τα 6.75μ., κάνοντας το 40-33 (17′) με το τέταρτό του τρίποντο. Οι τυπικά γηπεδούχοι έκαναν νέο 6-0 για να φέρουν ξανά το ματς στον πόντο (40-39, 18′). Η “Επίσημη Αγαπημένη” βρήκε πέντε πόντους στο τελευταίο λεπτό και πήγε στα αποδυτήρια ούσα στο +6 (45-39).

Με άμυνα-γρανίτη η Ελλάδα… πέταξε για Παρίσι
(EUROKINISSI)

Οι παίκτες του Σπανούλη ξεκίνησαν με… φόρα το δεύτερο μέρος και βρήκε δύο σουτ από τους Γουόκαπ και Καλάθη για το +9 (50-41, 21′). Η “γαλανόλευκη” επιχείρησε να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό, κάτι που έως εκείνο το σημείο δεν είχε καταφέρει. Οι Κροάτες όμως δεν το επέτρεπαν, ενώ ένα ακόμα τρίποντο του Μ. Ντρέζνιακ κατέβασε τη διαφορά στους τέσσερις (52-48, 25′). Ο Καλάθης έβαλε οκτώ συνεχόμενους για να επιβεβαιώσει την πρωτοπορία της Εθνικής (60-50, 26′). Ο “Nick the quick” συνέχισε βγάζοντας… ασίστ από το καπέλο του, με την Ελλάδα να φτάνει στο +14, δώδεκα λεπτά πριν το φινάλε. Η τρίτη περίοδος τελείωσε με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να κρατάει την τύχη στα χέρια του, χάρη στο υπέρ του 66-53.

Με άμυνα-γρανίτη η Ελλάδα… πέταξε για Παρίσι
(EUROKINISSI)

 
 

Οι πρώτες επιθέσεις του τελευταίο δεκαλέπτου ήταν κακές, με καμία ομάδα να μην μπορεί να σκοράρει με ευκολία. Η επιστροφή του Καλάθη στο παρκέ άλλαξε την εικόνα για την Εθνική, που ανέβηκε μία ταχύτητα και στις δύο πλευρές του παρκέ (68-55, 34′). Η Κροατία έδειξε… σημάδια ζωής με ένα τρίποντο του Σάριτς που μείωσε σε 70-60, τεσσεράμισι λεπτά πριν το τέλος, πριν ο Γιάννης απαντήσει με σουτ μέσης απόστασης (72-60, 36′). Έπειτα τη σκυτάλη πήρε ο Παπαγιάννης με ένα μεγάλο σουτ από τη γωνία, σηκώνοντας στο πόδι το ΣΕΦ με το 75-62 (37’31”). Οι παίκτες του Σπανούλη διατήρησαν την ψυχραιμία τους στο τελευταίο δίλεπτο, ήταν εύστοχοι όπου χρειάστηκε και καθάρισαν το ματς, το οποίο εν τέλει κέρδισαν με 80-69.

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 39-45, 53-66, 69-80

Τα νοκ άουτ του Προολυμπιακού Τουρνουά του Πειραιά:

Ημιτελικοί:

Σάββατο 6 Ιουλίου

Ελλάδα – Σλοβενία 96-68
Δομινικανή Δημοκρατία – Κροατία 77-80

Τελικός:

Κυριακή 7 Ιουλίου

Κροατία – Ελλάδα 69-80

ertsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου