VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Ακόμη ένας "κρυφός παράδεισος" για το ζευγάρι – Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές

Το Ιόνιο φαίνεται πως είναι ο αγαπημένος προορισμός του ζευγαριούΣτον παράδεισο τους συνεχίζουν τις διακοπές τους η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος.Το Ιόνιο φαίνεται πως είναι ο αγαπημένος τους προορισμός. Αρχικά πέρασαν από τον Καστό, έξω από τη Λευκάδα και ακολούθησε η Ζάκυνθος.


Η Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μοιράστηκε μερικές νέες εικόνες από το ταξίδι τους.


"Ο κρυφός παράδεισος της Ζακύνθου βρίσκεται στα Βόρεια. Είναι το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου, όπου ο Σταμάτης Νόμπελος με τους υπέροχους γονείς του και τα δυο του αδέλφια, έχουν φτιάξει την πιο καλόγουστη και τίμια οικογενειακή επιχείρηση. Ζεστοί άνθρωποι και φαγητό με την καλύτερη, φρέσκια και ελληνική πρώτη ύλη. Ψάρι από τη Ζάκυνθο, κρίταμο μαζεμένο από τους βράχους του νησιού και μοναδικό αλάτι φτιαγμένο από τη θάλασσα του Ιονίου. Δεν θέλαμε να φύγουμε!!!" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τατιάνα Στεφανίδου.

 
 

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου