VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Γάμος Ινδού μεγιστάνα: Δείτε το ολόχρυσο αυτοκίνητο που πήρε δώρο



Το αυτοκίνητο που έχει συνδέσει την ύπαρξή του με τον "Δικτάτορα" του Σάσα Μπάρον Κοέν, είναι ένα από εκείνα που πρωταγωνιστούν στον πλουσιότερο γάμο που έχει γίνει ποτέ, εκείνον του Anant Ambani, γιου του Mukesh Ambani, του πλουσιότερου ανθρώπου στην Ασία.

Σκηνή από την ταινία "Ο Δικτάτορας".

Όπως πιθανώς έχεις δει σε κάποιο δελτίο ειδήσεων της ελληνικής τηλεόρασης ο γάμος ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες με προεόρτια από τα οποία έχουν παρελάσει διάσημες προσωπικότητες της παγκόσμιας showbiz, αντί εκατομμυρίων δολαρίων ως αμοιβή. Ονόματα όπως οι Kardashians, ο Justin Bieber ή ο John Cena.

 
 

Πρόκειται για έναν γάμο τρελών διαστάσεων που θα αφήσει ακόμα και τους πλουσιότερους του κόσμου να χαζεύουν την απόλυτη υπερβολή του γεγονότος. Λέγεται ότι οι κουμπάροι έλαβαν ως δώρο χρυσά ρολόγια από διάσημη μάρκα και απολύτως ειδικές εκδόσεις αυτών, αξίας άνω των 500.000 δολαρίων το καθένα.



Μιλώντας για δώρα, ινδική ιστοσελίδα που ασχολείται με τα supercars που υπάρχουν στην χώρα δημοσίευσε τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για ένα ξεχωριστό δώρο. Ο Anant Ambani θα προσθέσει σύμφωνα με αυτές τις φήμες, στη συλλογή του ένα χρυσό SUV Dartz, χωρίς όμως να γνωρίζουμε περαιτέρω λεπτομέρειες. Το Dartz Aladeen Edition είναι εμπνευσμένο από την ταινία "Ο Δικτάτορας" που έκανε ουσιαστικά διάσημη την εταιρεία σε ολόκληρο τον κόσμο.



Είναι ουσιαστικά ανακατασκευή μιας Mercedes Maybach και το συγκεκριμένο θα ασίζεται στη Mercedes-Maybach GLS 600, αν και η Dartz προσφέρει τώρα πια μια μετατροπή με βάση τη Lamborghini Urus. Θα είναι φυσικά custom όσο δεν πάει, όπως λέγεται, καθώς θα είναι καλυμμένο με πραγματικό φύλλο χρυσού στο εξωτερικό και επενδεδυμένο στο εσωτερικό του με χρυσές λεπτομέρειες.

Το αυτοκίνητο είναι ασφαλώς θωρακισμένος και η βασική τιμή για ένα από αυτά τα πολύ εκκεντρικά SUV της Dartz είναι σχεδόν 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Ως γαμήλιο δώρο για τον συγκεκριμένο γάμο, στέκει ακριβώς λόγω της εκκεντρικότητας του και τις αναφορές του σε χλιδή και πολυτέλεια, γιατί διαφορετικά μάλλον δεν υπάρχει αυτοκίνητο που να μπορείς να πας γαμήλιο δώρο σε αυτόν τον γάμο.



Τόσο ο γιος, Anant, όσο και ο μπαμπάς Mukesh, κυκλοφορούν σε πανάκριβα κομβόι αυτοκινήτων που περιλαμβάνουν Rolls Royce και Bentley, Mercedes G-Class και Range Rover τελευταίας γενιάς. Ακόμη και τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα που τους ακολουθούν είναι ακριβά SUV από άλλες φίρμες όπως η Toyota ή Cadillac και GMC, ενώ οι υπάλληλοί του μετακινούνται με εξίσου premium van της Mercedes.

Γενικώς αν παρακολουθήσεις μερικά video από τις μετακινήσεις του θα δεις μάλλον οποιοδήποτε premium αυτοκίνητο έχεις φανταστεί.


topgeargreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου