VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Αμύθητος πλούτος και χλίδα που ζαλίζει: Ποιος είναι ο Βούλγαρος μεγιστάνας που μαγεύτηκε και αγόρασε τη βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο Βούλγαρος μεγιστάνας μέσω των συνεργατών του προσέγγισε τον τέως βασιλιά ρίχνοντας στα πόδια του χρυσάφιΤα τελευταία χρόνια η βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι βρίσκεται στα χέρια Βούλγαρου επιχειρηματία. 
Στις 6/7 έγινε γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί εκεί ένας υπεριχλιδάτος γάμος, ο οποίος διοργανώνεται από τον Βούλγαρο. Το ερώτημα, που έχουν πολλοί είναι: Ποιος είναι ο Βούλγαρος μεγιστάνας που αγόρασε τη βίλα;

Ποιος είναι ο Βούλγαρος μεγιστάνας που μαγεύτηκε και αγόρασε τη βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Ο ισχυρός επιχειρηματίας δεν είναι άλλος από τον 70χρονο σήμερα Βούλγαρο Σπας Ρούσεφ, ο οποίος στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς επενδυτές της ΝΑ Ευρώπης και πρόεδρος της Viva Corporate Bulgaria με έδρα τη Σόφια και γραφεία στο Λονδίνο, όπου διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του.

Έδωσε πάνω από 10 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει το ανάκτορο με τις αραβικές αρχιτεκτονικές επιρροές και τη θέα προς το απέραντο γαλάζιο του Μυρτώου πελάγους.

Σύμφωνα με το «Secret», μόλις ο Βούλγαρος επιχειρηματίας αντίκρισε την πολυτελή κατοικία ενθουσιάστηκε. Η βίλα στο Πόρτο Χέλι, άλλωστε, δεν θα μπορούσε να μην τον μαγέψει, καθώς ξεχωρίζει για την αραβική αρχιτεκτονική της και έχει χτιστεί με τα καλύτερα και ακριβότερα υλικά.






 
 
Αυτό που ενθουσίασε τον Βούλγαρο μεγιστάνα ήταν η πισίνα 30 μέτρων, αλλά και η ιδιωτική παραλία.

Οι πληροφορίες του ένθετου των Παραπολιτικών αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο Βούλγαρος μεγιστάνας μέσω των συνεργατών του προσέγγισε τον τέως βασιλιά ρίχνοντας στα πόδια του χρυσάφι.

Ο ίδιος μάλιστα εδώ και χρόνια διατηρεί φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του τέως βασιλιά και πιο συγκεκριμένα με τους δύο μεγάλους γιους του Κωνσταντίνου, Παύλο και Νικόλαο. Ο Παύλος μάλιστα είχε παραβρεθεί τον Σεπτέμβριο του 2016 στα γενέθλια της αγαπημένης συζύγου του Ρούσεφ, Ντιλιάνα, στο διάσημο «Loulou’s» του Λονδίνου. Ολοι μαζί έχουν απολαύσει και πολλά ελληνικά Ακαλοκαίρια με εκδρομές στις Σπέτσες και την Υδρα, μέχρι τη στιγμή που ο 68χρονος επιχειρηματίας εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσει τον δικό του επίγειο παράδεισο στην Ελλάδα.

Ετσι, μετά από συζήτηση των μελών της τέως βασιλικής οικογένειας πάρθηκε η απόφαση το σπίτι που αγοράστηκε από τον Κωνσταντίνο το 2014 αντί 5 εκατ. ευρώ από τον Λιβανέζο Μαρκ Σούρσοκ, εξαιτίας των δυσκολιών που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια με την υγεία του, να πουληθεί, αρκεί ο υποψήφιος αγοραστής να είναι σε θέση να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις τους.


Athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου