Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Απίστευτο βίντεο από τη Ζάκυνθο: Το νησί καιγόταν και κάποιοι συνέχιζαν το γλέντι σε πανηγύρι

Τεράστια φωτιά ξέσπασε στη Ζάκυνθο, με τους ισχυρούς βόρειους ανέμους να δυσχεραίνουν την κατάσταση. Σε εξέλιξη και σήμερα το πύρινο μέτωπο.

Τεράστια φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής στη Ζάκυνθο σε δασική έκταση στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας με τους ισχυρούς βόρειους ανέμους να δυσχεραίνουν την κατάσταση.


Στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεση 10 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα και 35 πυροσβέστες. Στο έργο της Πυροσβεστικής συνέδραμαν ο Δήμος Ζακύνθου και η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου με υδροφόρες.

Στο μεταξύ όσο η φωτιά μαινόταν και ορισμένοι πάλευαν να την περιορίσουν, κάποιοι άλλοι φαίνεται πως δεν πτοήθηκαν στιγμή και συνέχισαν να διασκεδάζουν σε πανηγύρι του χωριού.

 
 


Τα ξημερώματα της Δευτέρας το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζακύνθου ενημέρωσε ότι η κατάσταση της φωτιάς είναι καλύτερη αλλά παραμένει κρίσιμη.

"Σε λίγο καλύτερη αλλά κρίσιμη μεν κατάσταση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε αργά το απόγευμα στο νησί μας στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύουν κατοικίες. Έως τώρα το μεγαλύτερο μέρος που καίγεται είναι σε απροσπέλαστο σημείο.

Ύστερα από την επικοινωνία όμως που είχαμε με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής, μας ενημέρωσε για 2 ερπυστριοφόρα που θα προσπαθήσουν να ανοίξουν δρόμους στον ορεινό όγκο την δεδομένη χρονική στιγμή 2:20πμ.

Η υπηρεσία μας από την στιγμή που ζητήθηκε η συνδρομή της με 4 δικές της υδροφόρες, τριών ιδιωτών και δικά της σκαφτικά μηχανήματα ήταν στο σημείο από νωρίς και παραμένει. Αναμένουμε την συνδρομή των εναέριων μέσων τις πρώτες πρωινές ώρες".

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου