VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Ευχαριστήρια Επιστολή προς το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών



Έπειτα από τα αλλεπάλληλα περιστατικά υγείας που αντιμετώπισε η οικογένειά μας το τελευταίο διάστημα, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις ευγνώμονες ευχαριστίες μας στο ιατρικό επιστημονικό προσωπικό κι όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν. Γρεβενών για την άριστη επιστημονική τους κατάρτιση κι επάρκεια, τις ανιδιοτελείς και ακούραστες υπηρεσίες τους, το ήθος τους και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τους διακατέχει.



 
 

Παρά τις δυσκολίες που χαρακτηρίζουν το σύγχρονο σύστημα υγείας και κατά συνέπεια τους υπηρετούντες σ’ αυτό, πρόκειται για ανθρώπους ακούραστους, με ήθος, ευγένεια, επαγγελματισμό, έτοιμοι να προσφέρουν αμέριστα τη φροντίδα τους.

Εν συνεχεία, οφείλουμε τις ευχαριστίες μας στη Διοικήτρια του Γ.Ν. Νοσοκομείου Γρεβενών για τις άρτιες υπηρεσίες που παρέχει η δομή του νοσοκομείου μας καθώς και για το ενδιαφέρον της και την συνεχή συμπαράστασή της.

Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε όλο το υπόλοιπο προσωπικό, τους τραυματιοφορείς, τους τραπεζοκόμους, τους φύλακες και τις καθαρίστριες της κλινικής για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν νυχθημερόν με περίσσεια ευγένειας.

Με εκτίμηση, τις θερμότερες, ευγνώμονες ευχαριστίες εκ βάθους καρδίας.


Χρήστος Χαντές
Αγορίτσα Βαρσάμη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου