VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Τέλεια επιδερμίδα και το καλοκαίρι | Δες πώς θα την αποκτήσεις με ελάχιστο μακιγιάζ



Αυτό είναι το μήκος που ορίζουν οι hair experts ως το ιδανικό για όλες τις γυναίκες άνω των 50.Το φυσικό και λαμπερό δέρμα που όλες θέλουμε να έχουμε στις διακοπές απαιτεί έξυπνες κινήσεις και λίγα μόνο προϊόντα μακιγιάζ.


Ονειρεύεσαι την τέλεια, λαμπερή και απόλυτα φυσική επιδερμίδα; Το μυστικό για να την αποκτήσεις είναι ο συνδυασμός περιποίησης και μακιγιάζ. Όμως, για να έχεις πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα, το μακιγιάζ πρέπει να είναι διακριτικό, να μην καλύπτει το δέρμα αλλά να το αναδεικνύει και να του χαρίζει λάμψη υγείας. Ακούγεται δύσκολο; Δες πως θα το καταφέρεις με ελάχιστες, απλές κινήσεις.

1 Ενυδάτωση: είναι η κίνηση-ματ για κάθε περίπτωση αφού δεν μπορείς να έχεις όμορφο δέρμα αν δεν το ενυδατώσεις σωστά. Ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας πρέπει να επιλέξεις και την κατάλληλη ενυδατική. Η ξηρή-αφυδατωμένη επιδερμίδα μπορεί να χρειάζεται μια πλούσια κρέμα με βάση τα θρεπτικά έλαια. Το λιπαρό δέρμα θέλει πιο ανάλαφρες, δροσερές υφές τζελ και συνθέσεις χωρίς καθόλου έλαια. Αν πάλι έχεις κανονική επιδερμίδα μπορείς να δοκιμάσεις διαφορετικές υφές και συνθέσεις, ανάλογα την εποχή και τη διάθεση. Για το καλοκαίρι προτίμησε μια δροσερή ενυδατική και συνδύασέ την με έναν ορό με υαλουρονικό οξύ.

 
 

2 Foundation: για να δημιουργήσεις την τέλεια βάση προτίμησε ένα υγρό ή κρεμώδες foundation, υφές που είναι λαμπερές και ενυδατικές και εξασφαλίζουν φυσική, μέτρια κάλυψη. Εναλλακτικά μπορείς να αναμίξεις λίγες σταγόνες από ένα υγρό foundation με την ενυδατική σου ώστε να έχεις ακόμη πιο φυσικό και δροσερό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάς να απλώνεις πάντα το foundation με το αντίστοιχο πινέλο ώστε να το εφαρμόσεις με ακρίβεια και λεπτομέρεια. Επιπλέον, θα πρέπει πάντα να ξεκινάς να φτιάχνεις τη βάση του μακιγιάζ σου από το κέντρο του προσώπου με κινήσεις προς τα έξω αφού συνήθως το μέτωπο και η μύτη χρειάζονται περισσότερη κάλυψη ενώ το περίγραμμα του προσώπου μπορεί να μείνει πιο φυσικό. Χρησιμοποίησε κονσήλερ μόνο για να καλύψεις τοπικά ατέλειες, όπως σπυράκια ή δυσχρωμίες, και ολοκλήρωσε το look σου με λίγη πούδρα στο Τ του προσώπου για να καλύψεις τυχόν λιπαρότητα.


3 Χρώμα: αφού ολοκληρώσεις με τη βάση είναι η ώρα να προσθέσεις λάμψη και ζωντάνια στην επιδερμίδα με τη βοήθεια ενός bronzer και ενός ρουζ. Δώσε έμφαση στα σημεία του προσώπου που μαυρίζουν από τον ήλιο φυσικά – μέτωπο, ράχη της μύτης – προσθέτοντάς τους μικρή ποσότητα μπρονζέ πούδρας. Μην ξεχνάς το ρουζ, στα ζυγωματικά, που χρειάζεται ακόμη και το καλοκαίρι, όταν η επιδερμίδα σου είναι μαυρισμένη, για να δώσει μια έξτρα λάμψη και φρεσκάδα.

madamefigaro.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου