VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

José Carreras - Plácido Domingo | Οι διάσημοι που απόλαυσαν τους δύο θρύλους της Όπερας στο Καλλιμάρμαρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Κάτω από τον έναστρο αθηναϊκό ουρανό, οι δύο κορυφαίοι Τενόροι χάρισαν μία βραδιά οπερατικής κλάσης και μουσικής αριστείας.Η καρδιά της πόλης συγχρονίστηκε με τον παλμό της πλούσιας φωνής τους. Ήταν Τετάρτη (10 Ιουνίου), λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ, όταν οι δύο θρύλοι της όπερας εμφανίστηκαν στο Καλλιμάρμαρο – Παναθηναϊκό Στάδιο και στους 12.000 θεατές, οι οποίοι είχαν ανυπομονούσαν να απολαύσουν αυτή τη σπάνια και σπουδαία μουσική σύμπραξη.

Μαρία Ναυπλιώτου, Χριστίνα Πουλίτση

Γιώργος Περρής, Μαρίζα Ρίζου


Νίκος Χατζηνικολάου, Κρίστη Τσολακάκη


Ευανθία Ρεμπούτσικα

Κυριάκος Μουρατίδης, Νόνη Δούνια


José Carreras και Plácido Domingo ταξίδεψαν το αθηναϊκό κοινό με τις ερμηνείες του σε κλασικές επιτυχίες και νέες εκτελέσεις τραγουδιών που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στην ιστορία του πενταγράμμου.

Στέλιος Κωνσταντινίδης, Caroline Scheufele

Γιάννης Κεντ, Μαρί Κωνσταντάτου

 
 

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών, οι δύο σπουδαιότεροι τενόροι του κόσμου μάγεψαν το κοινό κάθε ηλικίας, συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα διαμάντια από το ρεπερτόριο του μουσικού θεάτρου, τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Broadway, αλλά και της Ισπανικής και Ναπολιτάνικης παράδοσης.

Αγνή Μπάλτσα, José Carreras

Ευανθία Ρεμπούτσικα, Γιώργος Περρής, Μαρίζα Ρίζου

Ο José Carreras, τενόρος με ιδιαίτερη ερμηνευτική γκάμα, επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την αγάπη του για την Ελλάδα, επιλέγοντας να τη συμπεριλάβει σε μία περιοδεία ιστορικής σημασίας που δύσκολα θα επαναληφθεί, με την ερμηνεία του να χαρακτηρίζεται από συναισθηματικό βάθος και πηγαία συγκίνηση.

Γιόρντι Μπερνάσερ, Plácido Domingo, Χριστίνα Πουλίτση, Αγνή Μπάλτσα, José Carreras, Αλέκα Μπάλτσα

Ο Plácido Domingo, παγκοσμίως γνωστός για το απαράμιλλο ταλέντο και την επιβλητική παρουσία του, κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, εμπλουτίζοντας τη χθεσινοβραδινή του εμφάνιση με ένα πλήρως εναρμονισμένο κράμα πάθους και δράματος.
















Τη βραδιά οπερατικής αριστείας συνόδευσαν η κορυφαία Ελληνίδα σοπράνο, Χριστίνα Πουλίτση και η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του διεθνούς φήμης μαέστρο, Jordi Bernacer.















Φωτογραφίες: NDP Photo Agency | Έλλη Πουπουλίδου

madamefigaro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου