VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Έφοδος της Αστυνομίας στο παράνομο πάρτι με είσοδο έως και 1.200 ευρώ σε βίλα στη Μύκονο - (video)


Συνεχίζεται η ένταση στη Μύκονο μεταξύ των καταστηματαρχών και των διοργανωτών παράνομων πάρτι σε βίλες.

Άφθονο αλκοόλ, μουσική στο τέρμα, σόου με καλλιτέχνες από το εξωτερικό και το μεγαλύτερο παράνομο πάρτι της Μυκόνου συνεχίζεται.

Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των επιχειρηματιών της Μυκόνου, η διασκέδαση συνεχίζεται νύχτα… αλλά και μέρα, αφού οι καλεσμένοι δεν φεύγουν από το χώρο πριν τις 10 το πρωί.

Στα αποκλειστικά βίντεο το MEGA φαίνεται πως το παράνομο πάρτι ξεκινά με ένα σόου του εξωτερικού. Ημίγυμνες κοπέλες δεμένες με σκοινιά ανοίγουν το σόου.


 
 

Και η συνέχεια δίνεται στον εξωτερικό χώρο με τους 40 διάσημους dj’s από διάφορες χώρες, να παίρνουν την σκυτάλη και να αλλάζουν ανά δύο ώρες.

«Με έκπληξη διαπιστώνουμε από ανάρτηση στα social media ότι το πάρτι διενεργήθηκε κανονικότατα το υπαίθριο κέντρο διασκέδασης λειτουργούσε κανονικότατα… Θα δούμε και σήμερα που συνεχίζει κανονικά την παράνομη λειτουργία του αυτό το κέντρο διασκέδασης τι θα γίνει με την αστυνομία, αν θα διακόψει αυτή την παράνομη λειτουργία», είπε ο δικηγόρος ΣΕΔΕΜ Δημήτρης Κορωνάκης.

Όλα οργανωμένα μέσα από το διαδίκτυο, εισιτήρια, τοποθεσία, πληρωμές.

Όπως αναφέρουν στις συγκεκριμένες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχει ειδικός χώρος όπου σταθμεύουν τα οχήματα και από εκεί οι καλεσμένοι μεταφέρονται με VIP-βαν στην τοποθεσία.

Στα βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA φαίνεται πως οι λάτρεις των prive party που ταξίδεψαν από όλο το κόσμο, πληρώνοντας ακόμη και το αστρονομικό πόσο των 1.200 ευρώ για εισιτήριο εισόδου, είναι αρκετοί.

Η Μύκονος φημίζεται για τα μεγάλα ξέφρενα πάρτι. Σε αυτή την περίπτωση φαίνεται πως έχει οργανωθεί και ένα πάρτι φοροδιαφυγής, καθώς όπως καταγγέλλουν οι επιχειρηματίες της Μυκόνου που έχουν καταθέσει μάλιστα μηνυτήρια αναφορά, δεν υπάρχει απαραίτητη άδεια λειτουργίας κέντρου διασκέδασης ούτε έχουν ακολουθηθεί όσα προβλέπει ο νόμος.


 
 

Η αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής έκανε έφοδο στη βίλα συλλαμβάνοντας τους 2 υπευθύνους για διατάραξη της κοινής ησυχίας, ενώ κατάσχεσε ένα μίκτη ήχου και δύο ηχεία. Παρ’ όλα αυτά το πάρτι συνεχίστηκε κανονικά, δίχως καμία παρέκκλιση από το αναρτημένο στα social media πρόγραμμά του. 

  

megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου