VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η ανάρτηση για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του - "Κάθε χρόνο πηγαίνω στον τάφο του" [εικόνες]



Για πρώτη φορά, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ πήγε στον τάφο του πατέρα του, με τη σύζυγό του.Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, που στιγμάτισε μια ολόκληρη εποχή στον ελληνικό κινηματογράφο. Μαζί με την παντοτινή σταρ, Αλίκη Βουγιουκλάκη υπήρξαν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στις ταινίες αλλά και στη ζωή.


Ο γιος τους, Γιάννης Παπαμιχαήλ, που χειρίζεται τις σελίδες των δύο σπουδαίων ηθοποιών στα social media, έκανε μάι τρυφερή ανάρτηση για τον πατέρα του, "ανεβάζοντας" και μία κοινή τους φωτογραφία.


"20 χρόνια σήμερα από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο πατέρας μου. Τον έχω πάντα στην καρδιά μου και τον θυμάμαι με αγάπη" έγραψε.

 
 

Λίγες ώρες αργότερα, ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση, με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ να αποκαλύπτει ότι τέτοιες μέρες κάθε χρόνο πηγαίνει στον τάφο του πατέρα του. "Κάθε χρόνο πηγαίνω στον τάφο του πατέρα μου αυτές τις μέρες, αλλά φέτος ήταν η πρώτη φορά που πήγα με την σύζυγό μου Ελένη" σημείωσε.



Υπενθυμίζεται ότι ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη παντρεύτηκε στις αρχές Ιουνίου την αγαπημένη του, Ελένη Κολτζή. Το ζευγάρι, που ζει στο Παλαιό Φάληρο, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην Δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά.

Η Ελένη Κολτζή έχει καταγωγή από τη Βέροια Ημαθίας και είναι απόφοιτη Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, ενώ ασχολείται με τις έρευνες και τεχνολογίες που συμβάλλουν στην εξέλιξη της ιατρικής.

Μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν ως μέλος της ερευνητικής ομάδας του ΕΚΕΤΑ, στέφθηκε μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού "Match & Develop a startup". Η Ελένη Κολτζή, στο πλαίσιο της πτυχιακής της εργασίας, είχε παρουσιάσει στο συμπόσιο Έρευνας και Καινοτομίας Φοιτητών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης την ευρεσιτεχνία της. Πρόκειται για έναν ελεγχόμενο ρομποτικό εξωσκελετό, που αποτελεί (πραγματική) χείρα βοηθείας για όλους όσοι λόγω κάποιου τραύματος, εγκεφαλικού, νευροεκφυλιστικής πάθησης ή άλλης αιτίας αδυνατούν να κινήσουν τα άνω άκρα τους.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου