VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

80.000€ τιμή, μεγάλο σαν σπίτι: Το θεόρατο και πολυτελές αυτοκίνητο του Μίλτου Τεντόγλου που εντυπωσιάζει - (εικόνες + video)

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε την κορυφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι πριν λίγες ημέρες και με εκπληκτική εμφάνιση κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά, μετά το Τόκιο, το χρυσό μετάλλιο στο μήκος.Το επίτευγμα αυτό είναι ιστορικό, αφού έγινε ο μοναδικός αθλητής του 21ου αιώνα που υπερασπίζεται τον τίτλο του ως χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος. Στη δεύτερή του προσπάθεια, ο 26χρονος πήδηξε στα 8,48 μ, προσπερνώντας τον Ιταλό, Mattia Furlani, που είχε «ανοίξει» τον αγώνα με την κορυφαία επίδοση όλων στα 8,34 μ.

Με αφορμή το τελευταίο και σημαντικότερο χρυσό μετάλλιο του Μίλτου στο Παρίσι σάς παρουσιάζουμε το αυτοκίνητο με το οποίο μετακινείται στην καθημερινότητά του.

Εδώ και μερικά χρόνια ο Τεντόγλου έχει εμπορική συμφωνία με την Skoda που του δίνει τη δυνατότητα να κυκλοφορεί με τα μοντέλα της τσέχικης φίρμας. Φυσικά, η επίσημη σελίδα της Skoda στην Ελλάδα δεν παρέλειψε να τον συγχαρεί με σχετικό post λίγο μετά την κατάκτηση του χρυσού στη Ρώμη.


Αυτή την εποχή ο Τεντόγλου έχει επιλέξει να κυκλοφορεί με το Enyaq Coupe RS iV, με το χαρακτηριστικό λαχανί χρώμα της σειράς. Με μήκος 4.6 m. και μεταξόνιο 2.7 m. το SUV της Skoda προσφέρει άνετους χώρους στον Έλληνα πρωταθλητή, ενώ στα 570 L του πορτ μπαγκάζ χωράει άνετα όλος ο εξοπλισμός του.

Το Enyaq RS iV SUV διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα, με ισχύ 299 PS και ροπή 460 Nm, οι οποίοι παίρνουν ενέργεια από την μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 82 kWh (ωφέλιμη 77 kWh). Επιταχύνει από 0-100 km/h σε 6,5 sec, η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 180 km/h και η τιμή του στην Ελλάδα ξεκινά από τα 66.500 ευρώ.

<

.










enimerotiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου