VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Αριάδνη Ρουβά: Η κούκλα κόρη του Ρουβά και της Ζυγούλη βουτάει από το σκάφος μαζί με τον πατέρα της

 


Η μικρή πανέμορφη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και 20 χρόνια, και ο έρωτάς τους όχι μόνο δεν έχει αλλοιωθεί αλλά είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.


Το ζευγάρι κάνει διακοπές με τα τέσσερα παιδιά του με σκάφος στα ελληνικά νησιά και ο Ρουβάς δημοσίευσε ένα βίντεο όπου κάνουν βουτιά στη θάλασσα.



 
 

Η οικογένεια των 6 βρίσκεται σε μαγική παραλία και στο βίντεο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής τον είδαμε με την κόρη του αγκαλιά και τον γιο του δίπλα.


Με χιουμοριστική διάθεση ακούγεται να λέει λίγα δευτερόλεπτα πριν πηδήξει στη θάλασσα "γεια σου κόσμε" και πέφτει στο νερό. Η Αριάδνη Ρουβά είναι η μικρότερη σε ηλικία κόρη του ζευγαριού και είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι.





Στο βίντεο, η ίδια βρίσκεται στην αγκαλιά του πατέρα της και απολαμβάνει τη δροσερή βουτιά.








Δείτε το απολαυστικό βίντεο του Σάκη Ρουβά
.



O τραγουδιστής είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του: "Το πιο γλυκό ‘βάρος‘ που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις. Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά!"!


Ενώ, η Κάτια έχει δηλώσει: "Όταν έχεις ένα μωρό είναι σαν να σου δίνουν ένα αυτοκίνητο και δεν ξέρεις να οδηγείς. Το τέταρτο παιδί πάει μόνο στον αυτόματο. Ο Απόλλωνας είναι στο σπίτι μόνος του, παίζει, τρώει, τα πάντα μόνος του, από πολύ μικρός. Το πρώτο παιδί το κάνεις βασίλισσα, μετά σιγά σιγά ισορροπείς. Οι μαμάδες έχουμε κεραίες, καταλαβαίνεις πού πρέπει να δώσεις και πόσο. Έχω επιλέξει να είμαι στο σπίτι, παρόλα αυτά δεν νιώθεις απόλυτα ολοκληρωμένη, θέλεις και το δικό σου δημιουργικό κομμάτι γι’ αυτό και ξεκίνησα το κανάλι μου στο Youtube και μετά ήρθε η εκπομπή στην ΕΡΤ. Μετά τη δουλειά έχω τόση πολλή ενέργεια και χαρά να γυρίσω να δώσω στα παιδιά που δεν την έχω αν είμαι μέσα στο σπίτι όλη τη μέρα"!



 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου