VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Η μπουγάτσα της τεμπέλας - Πανεύκολη συνταγή με ελάχιστα υλικά



Αν είστε αρχάριοι στη ζαχαροπλαστική, προτιμήστε τη συγκεκριμένη συνταγή για μια θεϊκή μπουγάτσα.
Αν είστε αρχάριοι στη ζαχαροπλαστική, προτιμήστε τη συγκεκριμένη συνταγή για μια θεϊκή μπουγάτσα.


Υλικά


450 γρ. (1 πακέτο) φύλλο κρούστας


250 γρ. βούτυρο λιωμένο

Για την κρέμα

6 αυγά

400 γρ. κρέμα γάλακτος

100 γρ. μαύρη ζάχαρη

1 κ.γ. κανέλα

1 πρέζα/ες αλάτι

Για το σερβίρισμα

Ζάχαρη άχνη


 
 
Κανέλα
Εκτέλεση

Για τα φύλλα

Ανοίγουμε τη συσκευασία του φύλλου.

Πιάνουμε ένα ένα φύλλο και το σουρώνουμε με τα δάχτυλα σε σχήμα βεντάλιας.

Το βάζουμε σε ταψί 24×32εκ., το ένα πλισέ φύλλο πλάι στο άλλο.

Περιχύνουμε τα φύλλα κρούστας µε το λιωμένο βούτυρο.

Ψήνουμε τα φύλλα στους 200οC για 15΄- 20΄ να ροδίσουν καλά.

Για την κρεμα

Σε ένα µπολ χτυπάμε µε σύρµα τα αυγά

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τη μαύρη ζάχαρη, την κανέλα και το αλάτι.

Ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα τα υλικά.

Περιχύνουμε το ζεστό ψημένο φύλλο στο ταψί.

Ξαναβάζουμε στο φούρνο ταψί στη μεσαία σχάρα.

Ψήνουμε στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25΄ μέχρι να φουσκώσει , να σταθεροποιηθεί η κρέμα και να ροδίσει ελαφρά.

Μόλις τη βγάλουμε από το φούρνο, αφήνουμε να σταθεί για 10 λεπτά.

Πασπαλίζουµε µε ζάχαρη άχνη και κανέλα.

Απολαύστε την ζεστή όπως βγει από το φούρνο με ζάχαρη άχνη και κανέλα και θα η κρέμα θα λιώνει στο στόμα.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου