Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

ΣΥΝΤΑΓΗ : Πανακότα με σιρόπι και ζελέ φράουλας: Δροσερό, γρήγορο και πανεύκολο γλυκάκι

Δεν υπάρχει πιο εύκολο, δροσερό και αξιοπρεπές γλυκό για την κρίσιμη ώρα που κάποιος έρχεται ξαφνικά στο σπίτιΣας πιάνει μια λιγουρίτσα, ή έρχονται ξαφνικά φίλοι στο σπίτι; Σας έχουμε τη λύση. Δεν υπάρχει πιο εύκολο, δροσερό και αξιοπρεπές γλυκό από την πανακότα με φραουλίτσες.


Τα υλικά



1 κουτί Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ


500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα

1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ

Η συνταγή

 
 

Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας 2 1/2 φλιτζ. τσαγιού γάλα. Τοποθετείτε το μίγμα σε φόρμες για cupcakes μέχρι τη μέση και αφήνετε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί για 2-3 ώρες. Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Aφήνετε το ζελέ εκτός ψυγείου να κρυώσει. Αφού πήξει η πανακότα, προσθέτετε το ζελέ φράουλα από πάνω και αφήνετε στο ψυγείο. Ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με φρέσκες φράουλες και το σιρόπι φράουλας από το κουτί της Panna Cotta.

Η Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.



 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου