VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

ΣΥΝΤΑΓΗ : Πανακότα με σιρόπι και ζελέ φράουλας: Δροσερό, γρήγορο και πανεύκολο γλυκάκι

Δεν υπάρχει πιο εύκολο, δροσερό και αξιοπρεπές γλυκό για την κρίσιμη ώρα που κάποιος έρχεται ξαφνικά στο σπίτιΣας πιάνει μια λιγουρίτσα, ή έρχονται ξαφνικά φίλοι στο σπίτι; Σας έχουμε τη λύση. Δεν υπάρχει πιο εύκολο, δροσερό και αξιοπρεπές γλυκό από την πανακότα με φραουλίτσες.


Τα υλικά



1 κουτί Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ


500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα

1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ

Η συνταγή

 
 

Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας 2 1/2 φλιτζ. τσαγιού γάλα. Τοποθετείτε το μίγμα σε φόρμες για cupcakes μέχρι τη μέση και αφήνετε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί για 2-3 ώρες. Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Aφήνετε το ζελέ εκτός ψυγείου να κρυώσει. Αφού πήξει η πανακότα, προσθέτετε το ζελέ φράουλα από πάνω και αφήνετε στο ψυγείο. Ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με φρέσκες φράουλες και το σιρόπι φράουλας από το κουτί της Panna Cotta.

Η Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.



 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου