VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Ευγενία Σαμαρά: Εκθαμβωτική, με φλογερό κόκκινο φόρεμα στην Επίδαυρο - Η φωτό με τον Παπασπηλιόπουλο

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε στην Επίδαυρο όπου παρακολούθησε την παράσταση που πρωταγωνιστεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, με τον οποίο φημολογείται πως βρίσκεται σε σχέση.Στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά, η οποία παρακολούθησε την παράσταση "Ορνιθες" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία του Άρη Μπινιάρη.


Στην παράσταση πρωταγωνιστεί και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, με τον οποίο φημολογείται πως η μελαχρινή ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες, χωρίς ωστόσο οι δυο τους να το έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει.


Η Ευγενία Σαμαρά, η οποία προσέχει πάντοτε το στυλ της, επέλεξε για την εμφάνισή της στην Επίδαυρο, ένα κατακόκκινο μάξι φόρεμα που αναδείκνυε και το υπέροχο μαύρισμά της και φλατ σανδάλια.


Η γλυκιά ηθοποιός είχε τα μαλλιά της σπαστά και πιασμένα ψηλά σε έναν χαλαρό κότσο, ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε γήινα χρώματα και φορούσε διακριτικά κοσμήματα.


 
 

Η ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή στον φακό και καταχειροκρότησε όλους τους συντελεστές της παράστασης, η οποία αποθεώθηκε από το κοινό.



Μετά το τέλος της παράστασης, η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε στα καμαρίνια, όπου και πόζαρε με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και τον καλό της φίλο, Ορφέα Αυγουστίδη, ο οποίος συνεχάρη τους συντελεστές.



thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου