VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Οριστικοί τίτλοι τέλους για Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: Αίτηση διαζυγίου μετά από μόλις δύο χρόνια γάμου

Η Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την Τρίτη στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος 'Αντζελες, δύο χρόνια μετά τον πολυαναμενόμενο γάμο τους.Περισσότερα από δύο χρόνια μετά τον πολυαναμενόμενο γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, το ζευγάρι χώρισε ξανά και επισήμως.


Η Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την Τρίτη στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα. Πηγή από το περιβάλλον της Λόπεζ δήλωσε ότι το ζευγάρι δεν είχε προγαμιαίο συμβόλαιο.


Το TMZ ήταν το πρώτο που μετέδωσε την αίτηση διαζυγίου.



Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022, αφού είχαν αναζωπυρώσει τη σχέση τους τον προηγούμενο χρόνο.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ αρραβωνιάστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά χώρισαν πριν παντρευτούν και στη συνέχεια πέρασαν 17 ολόκληρα χρόνια χώρια.

Η Λόπεζ ήταν παντρεμένη από το 2004 έως το 2014 με τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι, με τον οποίο μοιράζεται τα δύο της παιδιά, ενώ το 2019 αρραβωνιάστηκε τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, πριν χωρίσουν το 2021.

 
 

Συνολικά, η Λόπεζ έχει παντρευτεί τέσσερις φορές.


Κατά την περίοδο αυτή, ο Άφλεκ ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ από το 2005 έως το 2018. Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Gigli" το 2002, σύμφωνα με το Vulture, και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους αρραβωνιάστηκαν.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2004, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον χωρισμό τους.

Μετά τον χωρισμό της με τον Ροντρίγκεζ το 2021, η Λόπεζ φωτογραφήθηκε συχνά με τον Μπεν Άφλεκ, προκαλώντας φήμες επανασύνδεσής τους.


Η Λόπεζ ανακοίνωσε τον Απρίλιο του 2022 ότι αυτή και ο Άφλεκ αρραβωνιάστηκαν ξανά - 20 χρόνια μετά την πρώτη πρόταση γάμου. Παντρεύτηκαν σε παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας στις 16 Ιουλίου 2022 και πήραν άδεια γάμου από την κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα, όπως δείχνουν τα δικαστικά αρχεία.

Τον Μάιο άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει, καθώς τα ταμπλόιντ ανέφεραν ότι είχαν να τους δουν μαζί για εβδομάδες και ότι ο Άφλεκ είχε μετακομίσει από το σπίτι τους, το οποίο στη συνέχεια βγήκε προς πώληση, πριν μετακομίσει στο δικό του σπίτι, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου