VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Η γνωριμία στο facebook κατέληξε σε revenge porn: Την απειλούσε με δημοσίευση φωτογραφιών αν δεν συνευρεθούν



Μια διαδικτυακή επικοινωνία στο Facebook που απέκτησε ερωτικό περιεχόμενο κατέληξε σε περιστατικό ακραίας εκδικητικής πορνογραφίας.
Μια διαδικτυακή επικοινωνία στο Facebook που απέκτησε ερωτικό περιεχόμενο κατέληξε σε περιστατικό ακραίας εκδικητικής πορνογραφίας. Δράστης ένας 51χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού και θύμα μια 61χρονη γυναίκα. Γνωρίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα τέλη Ιουνίου όπου ανέπτυξαν "στενή" επικοινωνία.


Στο πλαίσιο βιντεοκλήσης στο Messenger, δράστης και θύμα, κατέληξαν… γυμνοί. Ο αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού κατέγραψε και αποθήκευσε τις ερωτικές αποτυπώσεις, χωρίς να το γνωρίζει η 61χρονη. Ήταν η στιγμή που ξεκινά τις καθημερινές απειλές, τηλεφωνικά ή με μηνύματα, προς το θύμα. Την απειλεί πως αν δεν συνευρεθούν ερωτικά στείλει φωτογραφίες και βίντεο σε φιλικά και συγγενικά της πρόσωπα. Επίσης, πως θα κοινοποιήσει το υλικό σε groups ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, με πολλά μέλη συντοπίτες της. Το υλικό στο οποίο το θύμα εμφανιζόταν γυμνή, το απέκτησε με την επεξεργασία της βιντεοκλήσης που είχαν κάνει.

 
 


Η 61χρονη απευθύνθηκε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και υπέβαλλε μήνυσε στον άγνωστο δράστη με το συγκεκριμένο προφίλ. Από την ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 51χρονο. Στις 6 Αυγούστου, το θύμα απευθύνθηκε στους αστυνομικούς και τους είπε ότι εξαιτίας των συνεχιζόμενων πιέσεων που δεχόταν, δέχτηκε να τον συναντήσει το πρωί της ίδιας μέρας σε καφετέρια της Αθήνα.

Όταν συναντήθηκαν, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη. Στην κατοχή του κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχε το επίμαχο υλικό του εκβιασμού. Ο 51χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου