VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

H Άννα Διαμαντοπούλου στο TikTok: Το ΠΑΣΟΚ του αύριο, το φαγητό με την Τέιλορ Σουίφτ και ο... Superman (video)



Την πρώτη της εμφάνιση στο TikTok έκανε η πρώην υπουργός και πρώην μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, 'Αννα Διαμαντοπούλου.
Σε προεκλογικούς ρυθμούς, κινείται η Άννα Διαμαντοπούλου ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, η οποία κάνει αισθητή την παρουσία της στο TikTok με νέο βίντεο, στο οποίο απάντησε σε ερωτήσεις που της έστειλαν οι χρήστες.



Στο Q & A βίντεο η κ. Διαμαντοπούλου, αρχικά αναφέρθηκε στο μεγάλο ζήτημα της λειψυδρίας. "Παιδιά, μέχρι να τελειώσει αυτό το βίντεο, θα έχουμε λιγότερο νερό σε λίγα δευτερόλεπτα. Και αυτό αφορά τα νησιά, αφορά τους αγρότες, αφορά τον καθένα από μας ξεχωριστά. Η πολιτική νερού είναι πρώτη προτεραιότητα".

Στην ερώτηση τι θα είχε να πει στους νέους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, η πρώην υπουργός είπε: "Το πώς σημαίνει εργαλεία και επιχειρήματα. Εργαλεία είναι το TikTok, γι' αυτό βρίσκομαι εδώ. Επιχειρήματα σημαίνει το ΠΑΣΟΚ του αύριο. Όλα αυτά που νοιάζουν τους 20άρηδες δηλαδή. Τεχνητή νοημοσύνη, κλιματική αλλαγή, ψηφιακός κόσμος, οι νέες διαστάσεις του μεταναστευτικού. Συντονισμένοι μαζί θα κάνουμε αυτό το νέο ΠΑΣΟΚ για το οποίο μιλάμε".

 
 


Ερωτηθείσα με ποιον θα ήθελε να πάει για φαγητό, η Άννα Διαμαντοπούλου απάντησε: "Θα ήθελα να φάω με τη Μαρί Κιουρί, με τον Οδυσσέα Ελύτη και με την Τέιλορ Σουίφτ, όχι γιατί είμαι swiftie αλλά γιατί η γυναίκα είναι ένα φαινόμενο, μουσικό, καλλιτεχνικό, επικοινωνιακό, οικονομικό, ένα φαινόμενο".


Κλείνοντας, απάντησε στο ερώτημα ποια υπερδύναμη θα ήθελε να έχει στην προεκλογική περίοδο. Αρχικά ήθελε να γίνει... Superman αλλά στη συνέχεια ζήτησε τις δυνάμεις του "Flash".


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου