VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ: Από την εκδήλωση που οργάνωσε η οικονομική και εμπορική αντιπροσωπεία της επαρχίας Fujian,με επικεφαλή τον κύριο Tang Tao.



Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να δωθούν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών .Η Επαρχία Fujian (πρωτεύουσα: Fuzhou) έχει πληθυσμό περίπου 41 εκατομμύρια και κατά κεφαλή ΑΕΠ περίπου 16.495,02 (4,5% αύξηση από το 2022) κατατάσσοντας την Επαρχία στην 8η θέση σε εθνικό επίπεδο, καθιστώντας την μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες Περιφέρειες στην Κίνα.Παράγουν αξιόλογα και καινοτόμα προϊόντα και υλικά ,που μπορούν να διατεθούν σε αναπτυσσόμενους κλάδους της οικονομίας μας .
Η κομβική γαωγραφική θέση της χώρας ,ανάμεσα σε Ευρώπη , Ασία και Αφρική και η στρατηγική επιλογή που έκανε η Cosco παρέχει τις καλύτερες προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξη του εμπορίου.
Η Ελλάδα έχει πολύ μεγάλη σημασία για την κινεζική οικονομία και είναι πολύ σημαντικό για αυτούς να έχουν την έδρα τους εδώ.Η αναπτυξιακή δυναμική που έχει σε αρκετούς τομείς η ελληνική οικονομία δημιουργεί τεράστιες δυνατότητες και ευκαιρίες για επενδύσεις στην χώρα μας .
Αρκετα προϊόντα,και τα αγροτικά μας που είναι υψηλής ποιότητας έχουν πολύ μεγάλα περιθώρια για εξαγωγή.

Εύχομαι και από τις προγραμματισμένες τους συναντήσεις να υπάρξουν επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου