VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Ο Kylian Mbappé μόλις απέκτησε ένα απίθανο αμάξι που όμως δε μπορεί να οδηγήσει



Η Ρεάλ Μαδρίτης του χάρισε μία BMW i7 M70 xDrive. Υπάρχει όμως ένα "αλλά"...ΟKylian Mbappé μόλις έλαβε από τη Ρεάλ Μαδρίτης ένα πολυτελές δώρο καλωσορίσματος: μία BMW i7 M70 xDrive. Το "εργαλείο" αυτό είναι εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και δυνατότητες, όπως καθίσματα μασάζ και αυτόματες πόρτες ενώ κοστίζει 186.750 ευρώ.



 
 
BMW

 
 

Ο Mbappé λοιπόν, θα μπορεί να απολαμβάνει τη διαδρομή ως επιβάτης είτε στη θέση του συνοδηγού είτε στο πίσω κάθισμα γιατί παρά την πολυτέλεια και τις δυνατότητές του δε μπορεί να την οδηγήσει για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει άδεια οδήγησης.

Και κάπου εδώ, αξίζει να αναφέρουμε πως ο λόγος που ο Mbappé δεν έχει αποκτήσει ακόμα άδεια οδήγησης είναι ότι αφιέρωσε τα νεανικά του χρόνια στην επαγγελματική του ζωή και σε εντατικές προπονήσεις. επ.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του μάλιστα, ο Mbappé είχε δηλώσει ότι το να μην έχει άδεια οδήγησης είναι ένα από τα μειονεκτήματα της επιτυχίας σε τόσο νεαρή ηλικία. Εξήγησε ότι, αν και για πολλούς η άδεια οδήγησης είναι σύμβολο ανεξαρτησίας, εκείνος απόκτησε την ανεξαρτησία του μέσω της καριέρας του και είχε πάντα οδηγούς στη διάθεσή του.


 esquire.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου