VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Οι royal κανόνες της μόδας που έσπασε η πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι γυμνές γάμπες, τα κολάν και η αγάπη στα μαύρα φορέματα Οι γυμνές γάμπες της πριγκίπ



Οι γυμνές γάμπες της πριγκίπισσας Νταϊάνα που προκαλούσαν πονοκέφαλο στο παλάτι και η Μέγκαν που ακολουθεί τα βήματά της.
Όλοι οι royals ακολουθούν ένα αυστηρό πρωτόκολλο στην καθημερινότητά τους και αυτό περιλαμβάνει και τις επιλογές μόδας που περνούν από λογοκρισία. Ωστόσο, η αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα συχνά αγνοούσε αυτούς τους κανόνες προκαλώντας πονοκέφαλο στο παλάτι. Κάτι που εκείνη το διασκέδαζε. Και την ώρα που η Κέιτ Μίντλετον είναι πιστή στο πρωτόκολλο, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την επανάστασή της ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε η Νταϊάνα.

O βασικός κανόνας του καλσόν και οι απαγορευμένες γυμνές γάμπες

Τα καλσόν είναι must για τις royals στις δημόσιες εμφανίσεις τους, προκειμένου να ολοκληρώνουν τα ντυσίματά τους με κομψότητα. Ωστόσο, η ατίθαση πριγκίπισσα Νταϊάνα κυκλοφορούσε συχνά με μίνι και γυμνές γάμπες, αψηφώντας το πρωτόκολλο.

 
 



Η ίδια κυκλοφορούσε ακόμα και με σούπερ μίνι και σνίκερς, προκαλώντας πονοκέφαλο στην βασίλισσα Ελισάβετ.



Το παράδειγμα της ακολουθεί και η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία κάνει πολύ άνετες εμφανίσεις και φοράει ακόμα και σορτσάκια.




Ο αυστηρός κανόνας του πένθους

Ένας ακόμα αυστηρός βασιλικός κανόνας είναι το μαύρο χρώμα στα ρούχα που επιτρέπεται να φοριέται μόνο όταν υπάρχει πένθος. Ωστόσο, η πριγκίπισσα του λαού, ακολουθούσε πιστά τα trends κι έτσι φορούσε συχνά μαύρα ρούχα σε επίσημες εξόδους της.

Η Dame Zandra Rhodes το επιβεβαίωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο Saga Magazine, αποκαλύπτοντας ότι η Νταϊάνα λάτρευε τα μαύρα φορέματα. Η σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε: "Ήταν πολύ ντροπαλή. Έμπαινε στο μαγαζί μου στο Mayfair και έβλεπε τα ρούχα που ήταν κρεμασμένα. Μερικές φορές διάλεγε κάτι σε μαύρο χρώμα, το οποίο δεν επιτρεπόταν να φορούν οι βασιλιάδες παρά μόνο στις κηδείες".


















Η Μέγκαν ακολούθησε το στιλιστικό μονοπάτι της πεθεράς της κατά τη διάρκεια της θητείας της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας και είχε αρκετά κομμάτια σε μαύρο στη γκαρνταρόμπα της όσο κι αν αυτό ενοχλούσε τη βασιλισσα Ελισάβετ.


Ακόμα και την ημέρα των Χριστουγέννων είχε φορέσει total black.





 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου