VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Επιτέλους, ένα smartphone που χωράει σε κάθε τσέπη



To Nanophone κάνει όσα περιμένεις από ένα smartphone και έχει μέγεθος πιστωτικής κάρτας.Ξέχνα τα κινητά που προσεγγίζουν μέγεθος tablet. 
Αν λατρεύεις την πρακτικότητα αλλά δεν θες να κάνεις εκπτώσεις στην τεχνολογία, το NanoPhone είναι το απόλυτο gadget για σένα. 
Μικρό όσο μια πιστωτική κάρτα, αλλά με όλες τις βασικές λειτουργίες ενός smartphone, το NanoPhone μπορεί να γίνει δικό σου με κάτι παραπάνω από 100 ευρώ.

Όσα κάνει ένα smartphone


Μην αφήσεις το μικρό του μέγεθος να σε ξεγελάσει. Διαθέτει ευκρινή οθόνη αφής που σε βάζει στο παιχνίδι αμέσως. Σκρολάρισμα στα social, έλεγχος email, μεταφορές μέσω Uber, όλα γίνονται παιχνιδάκι. Η απλή και έξυπνη διεπαφή του σε βάζει κατευθείαν στη δράση, χωρίς περιττές περιπλοκές.

 
 

Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η κάμερα για να απαθανατίσεις τις στιγμές σου on the go. Επιπλέον, με Bluetooth σύνδεση, τα ακουστικά σου και το smartwatch σου είναι πάντα μαζί σου.



Η μπαταρία του σε καλύπτει άνετα για όλη την ημέρα, ενώ με την επεκτάσιμη μνήμη του, μπορείς να αποθηκεύσεις τα πάντα: εφαρμογές, φωτογραφίες, μουσική.

Γυμναστήριο, τρέξιμο, ταξίδι; Το NanoPhone είναι ο απόλυτος σύμμαχός σου. Μικρό, έξυπνο και μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου.

Να πέσει το video:
 Esquire

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου