VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Γιατί η Toyota κλείνει όλα τα εργοστάσια στην Ιαπωνία



Η Toyota κλείνει όλα τα εργοστάσιά της στην Ιαπωνία και σε αντίστοιχες κινήσεις η Nissan και η Honda κάνουν το ίδιο στη δυτική πλευρά της χώρας. Ποιος είναι ο λόγος.Η νοτιοδυτική Ιαπωνία προετοιμάζεται για έναν από τους ισχυρότερους τυφώνες που αναμένεται να χτυπήσει την χώρα, με ορισμένους κατοίκους στη διαδρομή του τυφώνα Shanshan να λαμβάνουν εντολές εκκένωσης και αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως η Toyota να σταματούν την παραγωγή τους.

 
 

Η Toyota ανακοίνωσε ότι θα αναστείλει τις λειτουργίες σε όλα τα 14 εργοστάσιά της στην Ιαπωνία από τις βραδινές βάρδιες της Τετάρτης μέχρι τις αντίστοιχες πρωινές της Πέμπτης. Η Nissan δήλωσε ότι θα αναστείλει τις λειτουργίες στο εργοστάσιό της στο Κιούσου την Πέμπτη και το πρωί της Παρασκευής, ενώ η Honda θα κλείσει προσωρινά το εργοστάσιό της στο Κουμαμότο, στο νοτιοδυτικό Κιούσου.



"Από τη σημερινή νούμερο δύο (απογευματινή) βάρδια έως την αυριανή νούμερο ένα (ημερήσια) βάρδια, θα αναστείλουμε όλες τις γραμμές παραγωγής στα εγχώρια εργοστάσια", δήλωσε εκπρόσωπος της Toyota στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων. Αυτό σημαίνει πως περίπου 28 γραμμές παραγωγής σε 14 εργοστάσια του ομίλου θα αναστείλουν τη λειτουργία τους. Μία γραμμή στην εταιρεία κατασκευής φορτηγών Hino Motors θα επιστρέψει σε λειτουργία το πρωί της Πέμπτης, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.




Η απόφαση ελήφθη καθώς ο "εξαιρετικά ισχυρός" τυφώνας Shanshan πλησίαζε τη νότια Ιαπωνία, συγκεντρώνοντας ριπές ταχύτητας έως και 252 km/h και φέρνοντας εκτεταμένες έντονες βροχοπτώσεις. Η καταιγίδα αναμένεται να περάσει το υπόλοιπο της εβδομάδας ταξιδεύοντας πάνω ή κοντά στην Ιαπωνία προς τη βορειοανατολική περιοχή της.


Ολόκληρη η Ιαπωνία είναι σε επιφυλακή εξαιτίας του Shanshan που θεωρείται ιδιαιτέρος επικίνδυνος και όχι άδικα. Στην πόλη Αΐτσι, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Toyota, δύο άτομα που πιστεύεται ότι κατοικούσαν σε σπίτι που κατέρρευσε σε κατολίσθηση κατά τη διάρκεια ισχυρών βροχών αγνοούνται. Τρεις κάτοικοι του σπιτιού έχουν ήδη ανασυρθεί, σύμφωνα με το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου